Halil Sezai cezaevi günlerini anlattı: Hapishane bana iyi geldi

Halil Sezai cezaevi günlerini anlattı: Hapishane bana iyi geldi
Sanatçı Halil Sezai karıştığı bir tartışma sonrası şikayet üzerine tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Halil Sezai cezaevi günlerini anlattı. "Hapishane bana iyi geldi" dedi.

Ünlü şarkıcı talihsiz bir olay yaşayarak cezaevine girmişti. Bir çalışma yaptıkları sırada komşu ise sorun yaşayan Halil Sezai'nin öfkesini kontrol edemediği anlar kameralara da yansımıştı. İsyan isimli şarkısıyla gönüllere giren Halil Sezai geçen Eylül ayında yaşlı komşusunu darp ettiği için 43 gün cezaevinde kaldı. Aynı zamanda oyuncu da olan Halil Sezai Armayan Çağlayan'ın Youtube kanalında yaptığı 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yayında sorulan soruları cevaplayan Sezai cezaevi günlerini de anlattı.

Halil Sezai: Kendimle baş başa kalmak iyi geldi

İsyan şarkısı ile tanınan Halil Sezai katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı cezaevinde günlerinin nasıl geçtiğini de anlattı. Halil Sezai Armağan Çağlayan'ın "Cezaevinde çok zorlandınız mı?" şeklindeki sorusunu cevapladı. Sezai, "Hayır, tam aksine -şimdi galiba saçma gelecek ama- hatta iyi geldi. Yani tek başıma bir oda verdiler, sağ olsunlar… Bahçesi falan da vardı. Yurt odası gibiydi. Bütün gün kitap okudum. Biraz bu duruma nasıl geldiğimi falan düşündüm. Kendimi buraya nasıl soktuğumun muhasebesini yaptım. Şimdiye kadar sabredip, sonra niye öyle bir şey oldu bilmiyorum. Açıkçası biraz kendimle baş başa kalmak iyi geldi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Cezaevinde çalışanların kendisine çok iyi davrandığını da belirten Halil Sezai şunları söyledi; "Yaşadıklarım bende sosyal fobi yaşatmadı. Gardiyanından müdürüne çok teşekkür ederim. Ön yargımı da kırdılar. İnsanlara çok yardım ediyorlar. Yemekler çok güzel. Çıkarken 'Lütfen bu domatesi nereden aldığınızı söyleyin, biz de yiyelim' dedim."

Halil Sezai olay gününü anlattı

Olay günü hakkında da konuşan Halil Sezai bir anlık bir durum olduğunu belirtti. Sezai, "Ünlülüğe karşı bir insanım. Ülkemizde bu olaylar günde belki 100-200 kere oluyor ama büyümüyor. O günün yarısını hatırlamıyorum. Çok öfkeli de değildim. Birden bir şey koptu. Detaylara girmek istemiyorum açıkçası, hapis yattım bu olaydan dolayı. Keşke o gün arabayı oraya kırmasaydık 'Son bir kez konuşalım' diye… O projeden artık midemiz bulandı. Biz de bir Youtube projesi çekelim. Talk Show'lu yemekli doğal akışında bir şey çekelim istemiştik. Müsaade edilmedi. Edilmediği gibi bir de olaylar buralara geldi" şeklinde konuştu.

30-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar