Halil Sezai’nin Cezası Belli Oldu!

Halil Sezai’nin Cezası Belli Oldu!
Geçtiğimiz aylarda yaşlı komşusuna saldırarak darp ettiği iddia edilen ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin görülen davasından karar çıktı. İşte Halil Sezai’nin aldığı ceza!

Geçtiğimiz aylarda Tuzla’da 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve savcılık tarafından hakkında 13 yıl hapis istemiyle dava açılan ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin davasından karar çıktı. Uzun süredir magazin basınını ve sosyal medyayı meşgul eden ve hemen her gün bir haberle gündeme gelen Halil Sezai’nin böylece darp suçundan aldığı ceza kesinleşerek karar verilmiş oldu. Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sonrasında mahkeme heyeti Halil Sezai hakkında 13 yıla kadar açılan davayı karara bağlayarak mahkemeyi sonlandırdı. Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya sanık Sezai Paracıkoğlu Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemiyle bağlandı. Sezai kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini istedi. Daha sonra mahkeme heyeti davayı karara bağladı. İşte ünlü şarkıcı Halil Sezai hakkında verilen kararın detayları!

Halil Sezai Mahkum Oldu Tahliye Edildi!

Geçtiğimiz aylarda Tuzla’da yaşanan olay tüm ülke gündeminde bir anda ilk sıralarda yer almıştı. Ünlü şarkıcı Halil Sezai Tuzla’da 67 yaşındaki komşusunu darp etme suçlamasıyla mahkemeye verilmiş ve hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Bugün Anadolu 12. Asliye Ceza mahkemesinde görülen dava sonrasında ünlü şarkıcının alacağı ceza kesinleşti. Halil Sezai’nin SEGBİS sistemi üzerinden bağlandı ve tahliyesini istediği davanın sonunda Mahkeme heyeti Halil Sezai hakkındaki kararını verdi. Mahkeme heyeti Halil Sezai hakkında Silahla kasten yaralama, hakaret, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme suçlarından 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası verdi. Ayrıca mahkeme heyeti sanığın tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.

Halil Sezai: Pişmanım!

Tutuklu olarak yargılanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istenen ünlü şarkıcı Halil Sezai mahkemede sorulan sorulara cevap verirken pişman olduğunu ifade etti. Halil Sezai “kasten yaralama eylemini gerçekleştirdiğimi doğrudur ancak silahla gerçekleştirmedim. Sadece ellerimi ve ayaklarımı kullandım. Yaşanan olaylar nedeniyle pişmanım, beraatıma karar verilsin” ifadelerini kullandı. Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün ceza alırken hapiste kaldığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar