Halk Tv 2019 Yerel Seçim Özel (Canlı İzle)

Halk Tv 2019 Yerel Seçim Özel (Canlı İzle)
“Halkın Yanında Halk Haber” sloganı ile yola çıkan Halk TV ile 31 Mart 2019 mahalli seçimlerini sıcak gündem ile takip edebilirsiniz.

Kritik iller İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Mersin ve diğer illerde sonuçlar ne olacak? Seçim gecesi tüm il ve ilçelerin sonuçlarını sitemizde görebilecek ve takip edebileceksiniz. 

“Artık söz milletin!”

Bugün 31 Mart 2019 Pazar. Ülke olarak heyecanlıyız. 56 milyon seçmeniyle ülkemiz bugün sandık başında oy kullanacak. Haftalardır seçim telaşı, aday tanıtımı ve parti propagandası derken nihayet seçim günü çattı geldi.

5 yıl aradan sonra Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle bir kez daha seçim sathı mailine girdik. Dile kolay tam 56 Milyon 911 bin 967 seçmen, demokratik hakkını kullanarak binlerce sandıkta oy kullanacak. 30 büyükşehir, 51 il, 922 ilçe ve 386 beldede 8 bin 270 aday, aylardır yaptığı seçim faaliyetinin karşılığını alabilmek için ter dökecek. Son zamanlarda maddi karşılığı, prestiji, konumu ve önemi artan mahalle muhtarlarımız da çok heyecanlı… Çünkü onlar da bugün seçilmek için çabalayacak. Aylardır dozajı, gerilimi artan bu büyük heyecanı Halk Tv Yerel Seçim Özel programı ile an be an izleyebilirsiniz.

Halk Tv Seçim Günü Özel Programı

Sabah 08.00’de başlayıp akşam 17.00’de bitecek oy verme sürecinde Halk Tv seçimin nabzını ülkemizin birçok seçim noktasından sizlerle paylaşacak. Oy verme işlemi bitip de sandıklar sayılmaya başlanınca tüm Türkiye seçim sonuçlarını Halk Tv canlı yayında ekran başında takip edecek. 31 Mart 2019 yerel seçimlerin sonuçlarını farklı yorumlarla ve tarafsız bir analizle öğrenmek isteyenler için 24 saat Halk Tv Yerel Seçim Özel yayını devam edecek.

 “Halkın Yanında Halk Haber” sloganı ile yola çıkan hem Türkiye’de hem de dünya gündeminde meydana gelen en güncel ve en merak edilen olayları sansürsüz olarak izleyicileri ile paylaşan Halk TV canlı yayın ile gündemi takip edebilirsiniz.

Cesur ve dik duruşu ile diğer medya kuruluşlarına yayın ve medyacılık dersi veren Halk TV bu nedenle halk tarafından sevilen ve büyük izlenme oranına sahip haber kanallarının başında geliyor. Yalnızca siyaset değil; spor, ekonomi, sanat, magazin haberlerini de okuyucuları ile en doğru ve en hızlı şekilde paylaşan Halk TV güvenilirliğini yıllardır sürdürdüğü yayın politikası ile devam ettiriyor.

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Şaban Sevinç, Tuba Emlek, Gürkan Hacır, Semra Topçu, Lale Özan Arslan, Rahmi Aygün, Fatih Ertürk ve Cüneyt Akman gibi cesur ve güçlü yazarlarıyla Halk TV, seçim gecesi özel programla yüklendiği misyon ve sorumlulukların bilincinde olarak tarafsız bir yayın yapacak. Her ne olursa olsun seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

31-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar