Haluk Levent Koronavirüse Yakalandı

Haluk Levent Koronavirüse Yakalandı
Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve aynı zamanda yaptığı yardımlarla pek çok insanın sevgilisi haline gelen Haluk Levent koronavirüse yakalandı.

Son zamanlarda yeniden hızla artmaya başlayan ve her gün yine ne yazık ki pek çok can alan salgın hastalık koronavirüse bir ünlü isim daha yakalandı. Ünlüler dünyasında da panik havası estiren ve hatta pek çok ünlü ismin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs bu sefer de ünlü şarkıcı Haluk Levent’i buldu. Son zamanlarda özelikle güney bölgesinde yaşanan orman yangınlarında ve kuzey bölgelerinde yaşanan sel ve heyelan felaketlerinde öne çıkan ve hatta başkanı olduğu Ahbap Derneği ile yangın söndürme uçağı kiralayan ünlü şarkıcının koronavirüse yakalandığı haberini yine kendisi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Haluk Levent’in paylaşımı sonrası sevenlerin endişe yaşadıkları ve ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dileklerini ilettikleri görüldü. Magazin dünyasında da gündem olan olay sonrası ünlü şarkıcı Haluk Levent evinde karantinaya girdi.

Haluk Levent’in Covid – 19 Testi Pozitif Çıktı

Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği ile her felakette insanların yanında yer alan ve son olarak orman yangınları ve sel olaylarında da mağdurların yardımına koşan ünlü şarkıcı Haluk Levent koronavirüse yakalandı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “canlarım bugün Moskova’da Rus Kızıl Orduyla provalar yapacaktım Cumhuriyet maçlarıyla ilgili. Biliyorsunuz gelecek ay konserlerim var, Rus Kızıl Orduyla ama olmadı, gidemedim Moskova’ya. Çünkü dünden yaptırdığım PCR testi pozitif çıkmış. Ben de inanamıyorum, şaşkınlık içerisindeyim. Çünkü hiçbir belirtisi yok. Covid olmadığıma yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu nedenle birkaç gün dinlenmem gerekecek. Doktor iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor ama ben hafif mi atlatıyorum onu da bilmiyorum. Dediğim gibi hiç değişen bir şey yok ama yine de birkaç gün konserlerim var onlar ertelenecek, sizlerle paylaşmak istedim. Ahbap faaliyetlerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Yurtdışına Yerleşecek

Ünlü şarkıcı Haluk Levent yine geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda yurtdışına yerleşme kararı aldığını ve orada müzik çalışmaları yapacağını belirtmişti. Levent paylaşımında “gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. AHBAP üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım ünlü şarkıcının sevenlerinin büyük üzüntüye girmesine sebep olmuştu.

02-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar