Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi Filmini Vizyondan Çekti

Mahsun Kırmızıgül Prestij Meselesi Filmini Vizyondan Çekti
Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve sezonun en iddialı filmi olan Prestij Meselesi Filmi ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla vizyondan çekilme kararı aldı.

Ülkemizde yaşanan ve merkezi Kahraman Maraş olmak üzere 10 ilde etkili olan ve binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine binlercesinin yaralanmasına ve binlercesinin de enkaz altında kalmasına sebep olan deprem dolayısıyla ülkece büyük bir acı yaşanıyor. Bir hafta milli yas ilan edilen felaket dolayısıyla tüm yurtta eğlence sektöründe program değişikliği yaşanırken televizyonlar ve radyolarda yayın akışlarını değiştirdi ve yayınlarını ağırlaştırdı. Buna paralel olarak dizi ve film sektörü belli bir süre yayınlarını durdurma kararı alırken sinemalarda gösterimde bulunan ve geçtiğimiz cuma günü vizyona giren sezonun iddialı filmi Prestij Meselesi de bu acı dolu günler dolayısıyla bir karar aldı. Filmin yazarı ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün de ortak olduğu Boyut Film bir karar alarak halen vizyonda olan Prestij Meselesi Filmini vizyondan çekmeye karar verdi.

Prestij Meselesi Vizyondan Çekildi

6 Şubat Pazartesi gecesi ve günü peş peşe yaşanan iki büyük depremin ardından ülkece zor günler yaşıyoruz. Bir hafta milli yas ilan edilen felaket dolayısıyla değişik kararlar hayata geçiriliyor. Televizyonlar yayınlarını deprem özel yayınına dönüştürürken bazı yapım şirketleri çekimlerini durdurdu. Son olarak Boyut Film de halen vizyonda olan ve yapımcılığını üstlendiği Prestij Meselesi Filmini vizyondan çekmeye karar verdi. Boyut Film yaptığı açıklamada “ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle tarifsiz bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde böylesi üzücü gelişmeler yaşanırken, yüreğimizde büyük bir acı varken eğlence müzik ve komedi unsurları barındıran Prestij Meselesi filmimizin gösterime devam etmesini doğru bulmuyoruz. Bu nedenle yapımcımız Murat Tokat’ın ve yönetmenimiz Mahsun Kırmızıgül’ün ortak kararı doğrultusunda filmimizin vizyonuna ara veriyoruz. Daha güzel günlerde buluşmak üzere filmimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun ve milletimizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Prestij Meselesi

Ünlü isim Mahsun Kırmızıgül tarafından senaryosu yazılan ve yönetmen koltuğunda yine Mahsun Kırmızıgül’ün oturdu Prestij Meselesi Filmi geçtiğimiz hafta vizyona girmişti. Film özellikle 1990’lı yıllarda müzik sektörüne damgasını vuran Prestij Müzik’in ve özellikle Hilmi Topaloğlu’nun hikayesini anlatıyor. Filmde birbirinden ünlü oyuncular rol alıyor.

08-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar