Haluk Levent’le Yeniden’in Yayın Tarihi Belli Oldu

Haluk Levent’le Yeniden’in Yayın Tarihi Belli Oldu
Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir hazırlık çalışmaları devam eden Haluk Levent’le Yeniden Programının yayın tarihi belli oldu.

Yaptığı televizyon programlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve daha çok da müzik programlarıyla yayın akışını dolduran Star Tv’de yeni bir televizyon programı yayına girmek için gün sayıyor. Çok daha önceden yayınlanacağı duyurulan ve son zamanlarda da hazırlıkları hızlandırılan Sosyal Sorumluluk programı Haluk Levent’le Yeniden için sonunda fragmana tarih basıldı ve programın yayın günü ve saati belli oldu. Uzun süredir özellikle Ahbap derneği ile yaptığı yardımlarla ses getiren ve hemen her doğal felaket olayında insanların yardımına koşan ünlü isim Haluk Levent yine bu tür bir programla seyirci karşısına çıkacak ve yine yardıma ihtiyacı olanlara yardım elini uzatacak. Star Tv ekranlarında yayınlanacak program ilk bölümüyle 4 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek ve seyirciye merhaba diyecek.

Haluk Levent’le Yeniden 4 Kasım Perşembe

Uzun süredir yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri çeken ve son olarak da Türkiye’nin güney illerinde çıkan orman yangınlarına ve burada zarar görenlere yardım elini uzatan Haluk Levent’in kurucusu olan Ahbap Derneği daha sonra Kuzey illerinde yaşanan sel felaketinde de ihtiyacı olanlara yardım elini uzatmıştı. Star Tv’de yaptığı televizyon programlarına bir yenisini daha eleyerek Haluk Levent’le Yeniden Programı için harekete geçti ve  sosyal sorumluluk içeren bir proje hazırladı. Hazırlıkları süren programın sonunda başlama zamanı geldi ve programın yayın tarihi açıklandı. Tanıtım fragmanları yayınlanan programın yayın tarihi olarak 4 Kasım Perşembe günü seçildi ve ilk bölüm fragmanı da yayınlanmaya başlandı.

Canlı Yayın

Global Medya ve Poll Production tarafından hazırlanan Haluk Levent’le Yeniden adlı program için son saymaya başlandı. 7’den 70’e herkesin katılabileceği interaktif bir yayıncılık anlayışla seyirci karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı Haluk Levent programda pek çok sürprize de hazırlanıyor. Ünlü isimlerin de katılacağı programda yardıma ihtiyacı olanlara el uzatılacak ve dertlerine derman olunmaya çalışılacak. Program ilk bölümüyle 4 Kasım Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Program kanalın diziler dışında yayınlayacağı yeni bir program olurken yayın canlı olarak ekranlara gelecek ve yine ünlü isimlerle birlikte ihtiyacı olanlara yardım edilecek.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar