Usta Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu Yargı Dizisinde

Usta Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu Yargı Dizisinde
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan Yargı’ya usta oyuncu Ayşenil Şamlıolu’da katıldı.

Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yargı bu sezona damga vuran dizlerden biri olmayı başardı. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Hüseyin Avni Danyal’ın rol aldığı Yargı Dizisi hikayeye göre yeniden cast çalışmalarına başladı ve ünlü oyuncuları son haftalarda kadrosuna katmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Cezmi Baskın’ın kadrosuna katıldığı diziye şimdi de ünlü oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu katıldı. Son olarak Menajerimi Ara’da rol alan usta oyuncu şimdi de sezonun en flaş yapımı Yargı’nın kadrosuna Şahver Yengi karakteriyle dahil oldu. Ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna katılması dizinin seyircisi ve ünlü ismin sevenleri tarafından da heyecanla karşılandı.

Yargı’ya Flaş İsimler

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezonun falaş yapımlarından olan Yargı dizisi pazar akşamları en çok seyredilen yapımlardan biri. Dizi başladığı günden itibaren en çok seyredilen dizi olma başarısını gösterirken özellikle son iki hafta da gün liderliğini elde etme başarısını gösterdi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldığı diziye son olarak Cezmi Baskın katılmıştı. Cezmi Baskın’ın ardından Ay Yapım dizinin kadrosuna yeni bir oyuncuyu dahil etti. Usta isim Ayşenil Şamlıoğlu’nu Şahver Yengi karakteriyle diziye dahil olması ise heyecanla karşılandı. Son olarak Menajerimi Ara’da rol alan usta oyununun performansı oldukça beğenilmişti. Usta oyuncunun yine bir Ay Yapım dizisi olan Yargı’ya katılması sevenlerini de heyecanlandırdı. Oyuncunun gelecek bölümden itibaren dizinin sahnelerinde önemlik bir pozisyonda rol alacağı öğrenildi.

Ayşenil Şamlıoğlu Kimdir?

Son olarak Menajerimi Ara’da rol alan barılı ve usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu 20 Mart 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini yarıda bırakmış ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan ünlü isim pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Menajerimi Ara

·         Hizmetçiler

·         Jet Sosyete

·         Son Çıkış

·         Düğüm Salonu

·         Kırlangıç Fırtınası

·         Ay Lav Yu Tus

·         Tatlı İntikam

·         Niyazi Gül Dörtnala

·         Kocamın Ailesi

·         Fikrimin İnce Gülü

Yapımları bulunmaktadır.

31-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar