Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’nın Çekimleri Başladı

Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’nın Çekimleri Başladı
Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan iddialı dizi Yargı bugün itibariyle sete çıktı ve çekimlere başladı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezonun en iddialı yapımlarından olan yeni dizi Yargı önüzdeki sezon Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin uzun süren hazırlıkları sonunda tamamlandı ve dizi sete çıktı. Birbirinden ünlü isimlerle yola çıkan Yargı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme alıyor. Sezonun en çok merak edilen yapımlarından biri olan Yargı bugün itibariyle sete indi ve ilk kez motor dedi. Yeni yayın dönemine yetiştirilmeye çalışılan ve Eylül ayı ortası gibi ekrana gelmesi beklenen dizinin ilk iş günü oldukça heyecanlı geçti. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizi bir cinayet davasında yolları kesişen bir savcı ile bir avukatın merak dolu hikayesini ve aralarında yaşanan etkileşimi konu alıyor.

Yargı Dizisi Sete Çıktı

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelmesi beklenen ve sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Yargı sete çıktı ve ilk iş gününü yaşadı. Ali Bilgin yönetiminde motor diyen Yargı’da Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyn Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın ve Özlem Çakar gibi isimler yer alıyor. Cast çalışması ve hazırlıkları uzun süre titiz bir şekilde devam eden Yargı Kanal D’nin de büyük umut bağladığı yapımlar arasında yer alıyor. Çekimleri başlayan dizinin yayın günü hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Yargı Dizisi Konusu Ne?

Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından Yargı Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizi daha önce de gündeme gelmiş ancak sonradan rafa kaldırılmıştı. Sonunda yeniden onay alan dizide bir cinayet üzerine yaşanan gelişmeler konu alınıyor. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin arasında yaşananlar ve avukatlar arasındaki rekabet konu ediliyor. Dizi adalet, güç, masumiyet ve suç konularını ele alırken aynı zamanda karşı saflarda olan kişilerin birbirine duydukları da ilgide konu ediliyor. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak dizi yeni yayın döneminde ekrana gelecek.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar