Hande Erçel ve Bensu Soral aynı projede buluştu

Hande Erçel ve Bensu Soral aynı projede buluştu
Son zamanların gözde oyuncularından Hande Erçel ve Bensu Soral aynı projede buluştu. Hande Erçel ve Bensu Soral kimdir, hangi projede beraber çalışacaklar.

İki ünlü oyuncu nihayet aynı projede rol alacaklar. Son zamanların gözde oyuncularından Hande Erçel ve Bensu Soral aynı projede buluştu. Hande Erçel ve Bensu Soral kimdir, hangi projede beraber çalışacaklar, diyorsanız haberimiz sizin için geliyor. Şimdi detaylar

Hande Erçel ve Bensu Soral aynı projede buluştu

Uzun yıllar sonra ekranlarımızda yine bir Mevlana projesi izleyiciyi mest edecek.  Projenin adı: Mesti Aşk filmi. Bu büyük proje muazzam bir prodüksiyon ile çok yakında! Semarya Film ve ENG Yapım Medya ortaklığının bir ürünü olan bu projede Mevlana’nın hayatı farklı bir bakış açısıyla beyaz perdeye yansıtılacak.

Mesti Aşk Filminde kimler var?

Kimler yok ki! Bensu Soral, Hande Erçel, Boran Kuzum, Burak Tozkoparan, İbrahim Çelikkol, Selma Ergeç, Parsa Pirouzfar ve Shahab Hosseini bu filmde görev yapacak oyuncular olarakbelirlendi. Hasan Fethi’nin yönetmen koltuğunua oturduğu Mesti Aşk filmi gerçek bir hikayeden esinlenrek yazıldı. Mevlana’nın hayat hikayesinin derinlemesine irdelendiği filmde yaşadıkları farklı bir bakış açısıyla sunulacak. Yani Mesti Aşk filminde bilinen ya da anlatılan değil farklı bir Mevlana profili olacak. Bu büyük prodüksiyonda yer alacak Hande Erçel’i ve Bensu Soral’i tanıyalım.

Hande Erçel kimdir?

1993 Bandırma doğumlu Hande Erçel halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaktadır. 2014 yılında Show Tv‘de yayınlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı diziyle oyunculuğa başlayan Hande Erçel sonrasında “Hayat Ağacı” adlı diziyle oyunculuğunu pekiştirdi. 2015 yılında Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katıldı ve ikinci oldu.

Filmografisi

2013 Dizi "Tatar Ramazan

2013 Dizi Çalıkuşu

2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede

Dizi Hayat Ağacı

2015-2016 Dizi Güneşin Kızları

2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz

2017 Dizi Siyah İnci

Bensu Soral kimdir?

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşidir. 1991 Bursa’da doğan ve liseyi burada bitiren Bensu oral, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik eğitimi aldı. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başlayan Bensu Soral, kariyerine Yol Ayrımı dizisi ile başladı. Sırasıyla Boynu Bükükler ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde görev yaptı. Ona asıl şöhreti getiren dizi ise 2016 yılında çekilen reyting canavarı İçerde dizisi oldu. Bu dizide "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan "Melek" karakterini canlandırması ona haklı bir ün kazandırdı. Canlitv platformu olarak her iki oyuncuya da başarılar diliyoruz. Mevlana’nın dediği “Dün geçti cancağızım, artık yeni şeyler söylemek lazım.”

31-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar