Hande Erçelin kız kardeşi Gamze Erçel anne oluyor

Hande Erçelin kız kardeşi Gamze Erçel anne oluyor
Güzel oyuncu Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel geçtiğimiz nisan ayı 3 yıllık ilişkisini evlilikle taçlandırmıştı. Şimdi ise yeni evlilerden müjdeli bir haber geldi!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin yıldızı Hande Erçel teyze oluyor! Güzel oyuncunun ablası Gamze Erçel 2018 yılında nişanlandığı sevgilisi Caner Yıldırım ile 25 Nisan'da nikah masasına oturmuş hayatlarını birleştirmişti. Yakın zamanda annelerini kaybeden Erçel kardeşleri mutlu günlerinde oyuncu arkadaşları Burcu Özberk ve Hande Erçel'in sevgilisi Murat Dalkılıç yalnız bırakmamıştı. Yaklaşık 1 buçuk aydır evli olan çiftten müjdeli bir haber geldi. Gamze Erçel sosyal medya üzerinden anne olacağını duyurdu! 

BEBEK MÜJDESİ

Nisan ayında sade bir törenle evlenen yeni gelin Gamze Erçel sosyal medya hesabı instagram üzerinden eşi Caner Yıldırım ile tatilde çekildiği bir kareyi paylaşıp anne ve baba olacaklarının haberini verdi. Erçel; "Küçük bir sürprizimiz var. Yani şimdilik çok küçük... Şu an inanılmaz heyecanlı ve sabırsızız. Biz anne ve baba oluyoruz!" notunu düşerek sevenleriyle mutluluğunu paylaştı. 

İşte Gamze Erçel'in paylaşımı;

GAMZE ERÇEL KİMDİR?

Kız kardeşi Hande Erçel'den 1 buçuk yaş büyük olan Gamze Erçel 17 Mart 1992 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Annesi Aylin ve babası Kaya Erçel'in büyük kzıdır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında Miss Face of Cinema adlı bir organizasyona katılarak  "Sinema Güzeli" seçilen Erçel, Hayat Ağacı ve Çılgın Dersane Üniversite gibi filmlerde yer almıştır. Güneşi Beklerken dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Hande Erçel'in ablası olan Gamze Erçel Fox TV'de yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Simge karakterine hayat vermiştir. Tasarım ile ilgilenmektedir ve erkek gömleği tasarımı çalışmaları yapmıştır. Geçtiğimiz ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kanserden kaybetmiştir. Nisan ayında ise 3 yıldır birlikte olduğu Caner Yıldırım ile aile arasında sade bir törenle nikah masasına oturmuştur. 

05-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar