Hangi Ünlü İsimler 1000 Liralık Şezlongda Görüntülendi!

Hangi Ünlü İsimler 1000 Liralık Şezlongda Görüntülendi!
Bodrum’da bir otelin haftalardır gündemde olan 1000 TL’lik Şezlongları ilk sahiplerini ağırladı. Peki 1000 liralık bu şezlongları kullanan ünlüler kimler? İşte cevabı!

Yaz ayları geldi sıcaklar bastırdı. Herkes kendini bir gölgeliğe ya da soğuk sulara atma derdinde. Haftalardır magazin gündemini ve sosyal medyayı meşgul eden Bodrum’daki 1000 liralık şezlong haberleri de artık bu şezlongları kullananlarla yapılmaya başlandı. Uzun zamandır gündemi meşgul eden ve çoğunlukla eleştiri alan ve hatta pek çok ünlü isim tarafından tepkiyle karşılanan 1000 liralık şezlong ücretleri zaman zaman da destek gördü ve serbest piyasa isteyen istediği rakamı uygular denilerek bu durum savunulmaya çalışıldı. Nihayetinde konu uzadı gitti ve bugün de sonunda o meşhur günlüğü 1000 TL olan şezlongları kullananlar görüntülendi. İşte o isimler.

1000 TL’lik Şezlonglarda Güneş Keyfi!

Bodrum sokakları ve sahilleri renklenmeye başlandı yaz aylarıyla birlikte. Bir otelin haftalar önce günlüğü 1000 TL ücret karşılığında müşterileri için hazırladığı şezlonglarda kullanılmaya başlandı. Meşhur 1000 liralık şezlonglarda görüntülenen Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ve genç ve güzel sevgilisi oyuncu Ezgi Eyüboğlu güzel havanın ve tabi ki 1000 liralık şezlongun tadını çıkardı. Meşhur tatil beldesinde 1000 liralık şezlonglara uzanıp güneşin tadını çıkaran Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin’in neşeli halleri dikkat çekti. Kendilerini görüntüleyen muhabirleri fark eden Ezgi Eyüboğlu ise bu sırada pareosuna sarındı ve sevgilisiyle neşeli sohbetine devam etti. Böylece haftalardır konuşulan 1000 liralık şezlongları kim kiralayacak sorusu da ilk cevaplarını bulmuş oldu.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

15 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Ezgi Eyüboğlu ilk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine master eğitimi yaptı ve oyunculuğa yöneldi. 2007 yılından itibaren pek çok organizasyonda yer aldı. İlk olarak 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl’la seyirci karşısına çıktı.daha sonra pek çok dizi filmde yer alan genç oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Adı Mutluluk, Ulan İstanbul, Yasak, İntikam, Yalan Dünya, Sudan Bıkmış Balıklar, Muhteşem Yüzyıl, Kutsal Damacana, Kalbim Seni Seçti, Ateşe Yürümek, Arka Sokaklar, Senin Uğruna.

28-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar