Hangi Ünlü Oyuncu ‘Herkes Bana Hanzo Diyor’ Dedi?

Hangi Ünlü Oyuncu ‘Herkes Bana Hanzo Diyor’ Dedi?
Ünlü ve başarılı oyuncu Sermiyan Midyat kendisi hakkında bir linç kampanyası başlatıldığını iddia ederek bana hanzo diyorlar ifadelerini kullandı. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında her gün yaşanan kavga, tartışma ve birbirini suçlama olayı hız kesmeden devam ediyor. Ancak bu olaylar bazen tarafları aşırı derecede mutsuz edebiliyor. Bu günlerde başarılı oyuncu Sermiyan Midyat’ın yaşadığı da tam olarak bu. Neden bahsediyoruz açıklayalım? Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aleyhine sevgilisi Sevcan Yaşar birçok iddiada bulunmuş ve Sermiyan Midyat’ın kendisini darp ettiğini, yerlerde sürüklediğini kötü sözler söylediğini iddia etmiş ve olay polise intikal etmişti. Sermiyan Midyat ise Sevcan Yaşar’ın bu iddialarını kabul etmemişti. O günden bu güne taraflar arasında zaman zaman söz düellosu devam ederken olayı okuyan ya da duyanlar da kendilerince bir taraf belirlediler. Bu olaydan en çok etkilenenlerden biri olan Sermiyan Midyat bu olumsuz durumu fazlasıyla yaşadığını belirten ifadelerde bulundu. İşte Sermiyan Midyat’ın rahatsız olduğu konu!

Bana Hanzo Diyorlar!

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet iddialarıyla suçlanan Sermiyan Midyat yaşadıklarının kendisini çok fazla rahatsız ettiğini belirtti. Sermiyan Midyat yaşanan olaylardan sonra annesine televizyon seyretmeyi yasakladığını çünkü hakkında çok fazla rahatsız edici ifadeler kullanıldığını belirtti. Bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini belirten Midyat “şu çok ağırıma gidiyor… Hükümet Kadını gibi kadınlar konusunda önemli bir işe imza attım, gördüğüm muameleye bakın. Bu haberler çıktığından beri annem bana dua ediyor ve üzülüyor. Ona televizyon seyretmeyi yasakladım. Çünkü herkes bana orada Hanzo diyor” ifadelerini kullandı.

20 Yıllık Kariyerimi Boşa Harcamışım!

Eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar’ın kendisinden darp, psikolojik şiddet suçlamasıyla şikayetçi olduğu ünlü oyuncu Sermiyan Midyat geçtiğimiz günlerde Cihangir’de görüntülendi. Muhabirlerin sorularına cevap veren Sermiyan Midyat yaşadıklarını ve kendisini rahatsız eden olayları anlattı. Sermiyan Midyat eski sevgilisi Sevcan Yaşar’la ilgili yaşanıldığı iddia edilen olaylara ilişkin “uzun süredir bir dedikoduya tutunarak hakkımda linç kampanyası başlatıldı. Dostlarım, gerçekler iyidir ve geceleri rahat uyutur. Herhangi bir kadına şiddet uyguladığıma dair kanıt getirsinler ben de 20 yıllık kariyerimi boşa harcamışım derim” ifadelerini kullandı. Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında yaşananlara dair son noktayı ise mahkemeler koyacak.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar