Hasan Kaçan'ın TRT'ye hazırladığı yeni dizi Töbeler Olsun için çalışmalar başladı!

Hasan Kaçan'ın TRT'ye hazırladığı yeni dizi Töbeler Olsun için çalışmalar başladı!
TRT'ye birçok iş yapan oyuncu Hasan Kaçan'ın yeni projesi Töbeler Olsun için hazırlıklar başladı. Birçok ismi bir araya getirmeyi planlayan dizinin yönetmeni de ünlü bir isim…

Koronavirüs salgınının etkilediği dizi ve televizyon dünyası, hızlı bir toparlanma sürecine giriyor. Televizyon kanalları eylül ayında yeni sezonun başlaması sebebiyle program ve dizi hazırlıklarını da hızlandırdı. Kanallarla yeni sezon için anlaşan yapımların birçokğu ise temmuz ayında sete çıkmayı planlıyor. TRT1'de yayınlanması planalanan yeni dizi Töbeler Olsun da hazırlıklarına başlanan projelerden. Daha öncede TRT'ye farklı projeler yapan oyun Hasan Kaçan'ın projenin sahibi olduğu biliniyor.

Töbeler Olsun sezona iddialı girmeye hazırlanıyor!

TRT1'in yeni dizisi Töbeler Olsun, Milim Sanat tarafından hazırlanıyor. Dizinin hazırlığını üstlenen oyuncu Hasan Kaçan'ın aynı zamanda dizide oyuncu olarak da yer alacak. Cast çalışmaları başlayan dizide yer alacak diğer bir oyuncunun ise Güven Kıraç olacağı ve Kıraç'a teklif götürüldüğü öğrenildi. Töbeler Olsun sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Serdar Akar'ın olacağı açıklandı. Özellikle Hasan Kaçan hayranları tarafından merakla beklenen dizinin cast çalışmaları ve hazırlıkları devam ediyor.

Hasan Kaçan kimdir?

Hasan Kaçan senaryosunu kendi yazdığı Ekmek Teknesi adlı dizi ve o dizide bulunan Heredot Cevdet karakteriyle birçok kişi tarafından tanınmış, oyuncu, yazar ve çizerdir. Kaçan 10 Aralık 1957 Kayseri doğumludur. Çocuk yaşlarda İstanbul'a gelen Hasan Kaçan'ın medya dünyasına adım atması Oğuz Aral'la tanışmasıyla gerçekleşti. Gırgır dergisindeki çizimleriyle bilinen Kaçan, daha sonra televizyon ve sinema dünyasına adım attı. PANA Film'le ortaklık kuran Kaçan, 2011 yılında bu ortaklığı sonlandırdı. PANA Film bir dönemin  en çok izlenen Kurtlar Vadisi dizisini yapan yapım şirketiydi. Sürgün İnek isimli sinema filminde de yer alan Kaçan, onlarca televizyon dizi ve filminde yer aldı. TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun, Halil İbrahim Sofrası ve Ekmek Teknesi Kaçan'ın yer aldığı en bilinen dizilerden bazıları oldu. Kaçan, Cem Yılmaz'ı çok izlenen filmlerinden biri olan A.R.O.G filminde de yer almıştı.

10-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar