Tövbeler Olsun 24.Bölüm İzle

Tövbeler Olsun 24.Bölüm İzle
Öpücük Enişte sürpriz misafir getiriyor. Nazmiye, Anıl'ı affedebilecek mi? Dr. Şevki Bey'in Anıl ile paylaştığı sır ve eve gelen sürpriz misafir Tövbeler Olsun 24. bölümde.

Hasan Kaçan’ın proje tasarımını üstlendiği, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın başrollerini paylaştığı Tövbeler Olsun 24. yeni bölümünde Ertan’ın oyunuyla Anıl ile Nazmiye’nin arası bozuktur. Nazmiye’nin affetmediği Anıl bu zor durumdan çıkabilecek mi? Kazım’a iyi bir ders vermek isteyen Namzet, başına gelenlerden habersizdir. Öpücük Enişte’nin davetiyle eve gelen sürpriz misafirin yer aldığı Tövbeler Olsun 24. yeni bölümüne buradan uzaklaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

 Tövbeler Olsun 24.Bölüm İzle

Hasan Kaçan’ın hem oynayıp hem proje tasarımını üstlendiği, başrollerini usta oyuncular Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı TRT1’in romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun 24. yeni bölümünde Nazmiye ile arası bozulan Anıl perişan durumdadır. Aldatıldığını zanneden Nazmiye, Anıl'a bir açıklama fırsatı dahi tanımaz. Dr. Şevki Bey'in mahalleye geri döndüğünü öğrenen Anıl kurtuluş umudu olarak onunla sırrını paylaşır.

Dr. Şevki Bey devreye giriyor

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu romantik Komedi Tövbeler Olsun son bölümünde Anıl’ı düştüğü kaostan çıkarmak isteyen Dr. Şevki Bey, yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için son derece zekice bir plan yapar. Bu plan Anıl’ı kurtarabilecek mi? Namzet‘in Anıl’a evlilik sözleşmesi imzalatmak istediğini öğrenen Nazmiye ve Osman bu duruma engel olmak için harekete geçmişti. Anıl’ın yeni bir sırrını öğrenen Ertan, ortalığı bir kez daha karıştırırken Cemre'nin evi terk etmesiyle düzeni bozulan Horanta ailesinde hem enişte, hem de ev ahalisi zor durumdadır.

Sürpriz misafir geliyor

Evdeki sıkıntıdan rahatsız olan Öpücük Enişte, eve sürpriz bir misafiri davet eder. Bu sürpriz misafir evdekileri memnun ederken Modacı Aleyna ile başı dertte olan Hülya bir çıkış yapar. Şok geçiren ünlü modacıyı yine Dr. Şevki kurtaracaktır. Cimriliği ve nekesliği yüzünden Kazım'a ayar olan Namzet, ona iyi bir ders vermeyi düşünür. Ancak başına geleceklerden habersizdir. Kazım ise aldığı haber ile derinden sarsılırken Osman bir kez daha devreye girer. Nazmiye yanlış anlaşılma sonucu kızdığı Anıl'ı affedecek mi? Anıl'ın Dr. Şevki Bey ile paylaştığı sır ortaya çıkacak mı? Kazım'a ders vermek isteyen Namzet ‘in başına ilginç olayların yer aldığı Tövbeler Olsun 24. Bölüm 31 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

31-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar