Tövbeler Olsun 25.Bölüm İzle

Tövbeler Olsun 25.Bölüm İzle
Kaçırılmış numarası Namzet'i zor duruma sokuyor. Kaybolan altınlar bulunabilecek mi? Kazım'a ait sandığı altınların gerçek sahibinin kendisi olduğu öğrenen Namzet ne yapacak?

Proje tasarımını Hasan Kıraç’ın üstlendiği, Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun 25. yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kaçırılmış numarası yapan Namzet, planında başarılı olacak mı? Çöp kamyonuna yüklenen altınlar bulunabilecek mi? Dr. Şevki Bey'in Namzet'e ders vermek için planladığı oyunun yer aldığı Tövbeler Olsun 25. yeni bölümüne buradan uzaklaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Tövbeler Olsun 25.Bölüm İzle

Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın paylaştığı TRT1’in romantik komedi dizisi Tövbeler Olsun Pazar akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. Kaçırılan Namzet’in yeni bir plan peşinde olduğu Tövbeler Olsun 25. Yeni bölümde altınlar bir anda kaybolur. Yanlışlıkla çöp kamyonuna yüklenen altınlar için zorlu bir kovalamaca başlar. Namzet’ ten haber alamayan ev halkı onu aramaya girişir.

Osman’ın düşmanına hırsız giriyor

Anıl ile Nazmiye’nin barışması üzerine planları ters tepen Ertan yeni bir plan yapar. Bu sırada Osman'ın dükkanına hırsız girer ve ortalık yine karışır. Namzet’ in kaçırıldığının dümen olduğu ortaya çıkınca Horanta ailesi, Dr. Şevki Bey'in muayenehanesinde toplanır. Herkesin amacı Namzet’ in başına gelen gizemli olayları çözmektir. Kaçırılma numarası ortaya çıkınca ailecek Namzet’e büyük bir ders verilmesine karar verilir. Başına gelecekleri bilmeyen Namzet, Kazım’ın altınlarını bulabilecek mi? Dr. Şevki Bey'in Namzet'e oynadığı plan işe yarayacak mı? Bir anda ortaya çıkarak Namzet'i düştüğü zor durumdan kurtaran sürpriz isim, ailede dengeleri değiştirir. Kazım'a ait sandığı altınların gerçek sahibinin kendisi olduğu öğrenen Namzet’in yaşadığı şokun yer aldığı Tövbeler Olsun 25. Bölüm 7 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

Tövbeler Olsun son bölümde neler yaşandı?

Ertan'ın yeni planıyla Nazmiye ile arası bozulan Anıl ne yapacağını şaşırmıştır.  Aldatıldığını düşünen Nazmiye, Anıl'ı affetmeye yanaşmaz. Bir anda Dr. Şevki Bey'in mahalleye geri dönmesine en çok Anıl sevinir ve onunla geçmişe ait bir sırrı paylaşır. Dr. Şevki Bey yanlış anlaşılmaya son vererek Anıl’ı zor durumdan kurtarmak için bir plan yapar. Evde ise Cemre'nin yokluğu evin düzenini alt üst etmiştir. Düzensizlikten nefret eden Öpücük Enişte, vaziyete el koyar. Eve çağırdığı sürpriz misafir, hem eve düzen getirir hem de herkesin gönlüne girmeyi başarır.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar