Hayalimdeki Gelinlik Yayından mı Kaldırıldı?

Hayalimdeki Gelinlik Yayından mı Kaldırıldı?
Star Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Hayalimdeki Gelinlik kanalın yayın akışından kaldırıldı. Peki Hayalimdeki Gelinlik bitti mi? İşte detaylar!

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programı Hayalimdeki Gelinlik yayın hayatına oldukça iddialı başlamış ve seyircilerinde merakını uyandırmıştı. Evlilik için hazırlanan genç kızların hayalindeki gelinliği elde etmeleri için kıyasıya bir rekabete tutuştuğu ve yarışma hafta içi yayınlanıyordu. Beş yarışmacının en iyi olabilmek için canla başla mücadele ettiği yarışmada adaylar hayallerindeki gelinliğe ulaşabilmek için mücadele ediyorlardı. Yayınlanmaya başlayalı beş hafta olan ve her hafta adayların ellerinden geleni yaptığı yarışma ne yazık ki başladı gündem itibaren istenilen reytinglere ulaşamadı. Star Tv’nin çok güvendiği yarışma programının yayın akışından çıkarılması ve yerine Kiralık Aşk adlı dizinin tekrar bölümlerinin yayınlanmaya başlaması Hayalimdeki Gelinlik’in final yaptığı söylentilerini de beraberinde getirdi. İşte detaylar!

Hayalimdeki Gelinlik Bitti mi?

Star Tv’de beş hafta önce başlayan ve genç kızların en büyük hayalinin üzerine bina edilen ve format olarak işlenen Hayalimdeki Gelinlik yayınlandığı bölümler boyunca reyting olarak istenilen başarıyı elde edemedi. Kanalın oldukça güvendiği ve hafta içi yayınlanan programı evlenecek genç kızların hayallerindeki gelinliğe ulaşabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarışmalarını ekrana taşıyordu. Yarışma da beş yarışmacı beş gün boyunca en iyi olabilmek için ellerinden geleni yapıp jüriden en ve rakiplerinden en yüksek puanı alabilmek için uğraşıyorlardı. Adayların kendilerine verilen belirli bir bütçeyle en iyi alışverişi yapmaları ve bunun jüri tarafından değerlendirilmesi üzerine kurulu program her ne kadar cazip ve ilgi çekici olsa da ne yazık ki istenilen başarıyı yakalayamadı.

Hayalimdeki Gelinlik Yerine Kiralık Aşk!

Star Tv’de hafta içi her gün saat 10.45’te ekrana gelen ve beş adayın birinci olabilmek için kaynanalarıyla beraber ellerinden geleni yaptıkları yarışma programı beş haftanın sonunda istenilen başarıyı elde edemedi. Kanalın büyük beklentiler içinde olduğu yarışma beş haftanın sonunda yayın akışından çıkarıldı. Yarışmanın yerine daha önce yayınlanan ve final yapan Kiralık Aşk adlı dizi yayın akışına konuldu. Hayalimdeki Gelinlik adlı yarışmanın ise final yapıp yapmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

10-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar