Hayaller ve Hayatlar Dizisinden Sevenlerine Müjdeli Haber

Hayaller ve Hayatlar Dizisinden Sevenlerine Müjdeli Haber
beIN Connet'te yayınlanan ve ilk sezonu oldukça beğeni toplayan Hayaller ve Hayatlar’ın 2. Sezonunda yaşanan bilinmezlik sonunda netleşiyor.

NGM Yapım tarafından dijital yayın platformu beIN Connet için hazırlanan ve yılbaşından itibaren 13 bölüm olarak yayınlanan dram ve serüven dizisi Hayaller ve Hayatlar için 2. Sezonun olup olmayacağı tam bir muammaya dönüşmüştü. Yayınlandığında seyirci tarafından beğenilen ve 2. Sezonun çekimi için onay alan Hayaller ve Hayatlar tam sete çıkacağı zaman yayıncı kanal tarafından iptal edilmiş ve dizinin 2. Sezonu için yapılan hazırlıklar durdurularak bir bekleme sürecine girilmişti. Bir süre sonrada beIN Connet sosyal hesapları üzerinden dizinin final yapacağı duyurulmuş ancak bir süre sonra bu paylaşımlar kaldırılmıştı. Akıbeti konusunda tam bir belirsizlik yaşayan diziden sonunda mutlu bir haber geldi. Yapım şirketi NGM Yapım ve beIN Connet dizinin 2. Sezonunun başlayacağını duyurdular. Böylece seyircinin ilk sezonunu beğendiği ve dört arkadaşın hayatını anlatan Hayaller ve hayatlar için yeniden bir yayın yolculuğu başlamış oldu.

Hayaller ve hayatlar 2. Sezon Hazırlanıyor

NGM Yapım tarafından hazırlanan ve beIN Connet’te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinin 2. Sezonu için yaşanan belirsizlik sonunda mutlu sonla bitti ve dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar bir kez daha başladı. İlk sezonunu Altan Dönmez’in çektiği dizinin ikinci sezonunu Orkun Çatak yönetecek. Dizi Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınıyor. Dizinin son anda durdurulan 2. Sezon çekimlerinin yapılacak hazırlıkların ardından başlayacağı ve dizinin 2. Sezonunun 13 bölüm olarak yeniden seyircisiyle buluşacağı haberleri sektörde sevinçle karşılandı. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve ne zaman yayınlanacağı konusunda ise bir tarih bulunmuyor.

Hayaller ve Hayatlar Oyuncuları ve Konusu

beIN Connet’te yayınlanan ve NGM Medya tarafından hazırlanan orijinal içerik Hayaller ve Hayatlar ilk sezonunda oldukça beğeni toplamış ve seyirciyi etkilemişti. Dizi hayatın karmaşası ve devamlı akan olaylar zincirinde dört yakın arkadaşın hikayesine odaklanıyor. Dört farklı kadının dört farklı hayatını merkeze alan dizi bu kadınların yaşamlarını, aşklarını, mücadelelerini en önemlisi hayallerini ve tüm bunlar içinde karşılaştıkları gerçekleri ve hayatın acımasızlığını anlatıyor. Dizi seyircisine tam bir serüven vadederken oyuncu kadrosunda ise Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz ve Halil İbrahim Kurum gibi başarılı oyuncuları bünyesinde topluyor.

28-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar