Yasak Elma’da Veda Edecek Bir İsim Daha Belli Oldu

Yasak Elma’da Veda Edecek Bir İsim Daha Belli Oldu
Fox Tv'de ekrana gelen ve beşinci sezonu finalini yapacak olan Yasak Elma’ya veda eden Berk Oktay’ın ardından diziye veda edecek bir diğer isim belli oldu.

Med Yapım tarafından hazırlanan ve beş sezondur Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Yasak Elma 5. Sezonun sonuna geldi. Dizi başladığı günden itibaren en çok seyredilenler listesinde hep ilk üç içinde olmayı başardı. Öyle ki her sezon final yapmak için hazırlanan ancak aldığı reytinglerle bir sonraki sezonun da onayını alan dizi bu sezon da aynı durumu yaşadı. Beşinci sezonu final sezonu olarak belirleyen yapım şirketi ve kanal dizinin aldığı reytingler üzerine bir sezon daha diziyi sürdürmeye karar verdiler. Bir kadın, güç, para, aşk ve aldatma dizisi olan Yasak Elma 5 sezon boyunca ekranlardaki en entrika dolu dizilerin başında yer aldı. Pek çok üst düzey oyuncunun adresi olan dizi her sezon yenilenen hikayesi ve kadrosuyla aynın konuları seyirciye sundu ve bunu da kabul ettirdi. Sezon sonuna gelen dizide 6. Sezonda yer almayacak oyuncuların kimler olacağı ise merak konusu olmaya başlamıştı ve merak tek tek cevabını bulmaya başladı.

Çağatay’ın Ardından Kumru’da Veda Ediyor

Yasak Elma 5. Sezon sonuna yaklaşırken dizide 6. Sezonda hangi isimlerin yer almayacağı seyirci tarafından merak edilmeye başlanmıştı. Geçtiğimiz hafta diziden ilk ayrılan isim belli olmuş ve Yasak Elma’da iki sezon boyunca Çağatay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Berk Oktay diziye veda etmişti. Bu vedanın ardından dizide bir ayrılık daha yaşanıyor. 6. Sezon planlamasını yapan yazar ekibi sezonda başarılı ve güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz’a yer vermeyince güzel oyuncunun sezon sonunda Yasak Elma’ya veda edeceği öğrenildi. Halen çalışmalar devam ederken veda eden bu iki isme başka oyuncuların katılıp katılmayacağı beklenmeye başlandı.

Biran Damla Yılmaz Veda Ediyor

Yasak Elma’nın ele avuca sığmaz güzel isimlerinden Biran Damla Yılmaz sezon sonunda Yasak Elma’ya veda ediyor. Dizide kumru karakterine hayat veren ve Doğan’ın kızı olan Biran damla Yılmaz hikayeye girdiğinden beri Çağatay ile Yıldız’ın arasında yer aldı ve her zaman Çağatay’a daha yakın isim oldu. Ancak hikayedeki rolü biten güzel oyuncunun veda edeceği öğrenildi. Bugüne kadar pek çok dizide yer alan Biran damla Yılmaz’ın bundan sonraki projesi ise merakla beklenmeye başlandı.

28-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar