Hayatımın Şansı 2. bölüm izle

Hayatımın Şansı 2. bölüm izle
Hayatımın Şansı 2. bölüm izle; Fox Tv'de yeni başlayan ve ilk bölümü yayınlanan Hayatımın Şansı adlı dizinin bu akşam ekrana gelecek 2. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Hayatımın Şansı 2. bölüm izle; Başrollerinde Şifanur Gül, Alinac Yücesoy, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar ve Aslıhan Kapanşahin’in yer aldığı NTC Medya imzalı yeni dizi Hayatımın Şansı Fox Tv ekranlarında yeni başlayan diziler arasına katıldı. Henüz geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen dram ve kadın ağırlıklı konusuyla dikkatleri çeken dizide genç bir kadının çocuğuyla birlikte verdiği zorlu mücadelenin hikayesini anlatmaktadır. Cemal Şan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi yayınlanan ilk bölümünde seyirci tarafından sevildi. Özellikle genç bir kadının yaşadığı zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışması seyirciyi oldukça etkiledi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Hayatımın Şansı’nın bu akşam ekrana gelecek bölümü saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Hayatımın Şansı 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Cemal Şan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve NTC Medya imzalı Hayatımın Şansı adlı dizi bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dram türünde ele alınan ve kadın konulu dizide genç bir annenin çocuğuyla verdiği hayat mücadelesinin hikayesi anlatılıyor. Yonca küçük kızı Sare ile hayata tutunmak için çalışırken bir taraftan da Sare’nin babasının açtığı velayet davasıyla uğraşmaktadırlar. Bu sırada her şey kötüye giderken Yonca bir teklif alır ve bu teklifle birlikte bütün hayatı baştan sona değişir. Ancak henüz bunlar hikayenin görünen kısmıdır ve Yonca ve Sare için asıl zorluklar bundan sonra başlayacaktır.

Hayatımın Şansı 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

NTC Medya imzasını taşıyan ve Fox Tv ekranlarında yeni başlayan Hayatımın Şansı dizisi bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümde seyircinin merakla takip ettiği dizinin ikinci bölümünde yine olaylar Yonca ve sare üzerinden gelişiyor. Dizinin yayınlanan 2. Bölümünde, Yonca, Turgay’ın teklifini kabul etmiştir. Artık Yonca iin yeni bir hayat başlıyordur. Ama Yonca’nın önce kızını Alpay’dan alması ve ardından şanslı sayılar oynayıp gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyordur. Gerçekler onun için çok sıkıcı olacaktır. Yonca hayatını alt üst edecek şeyler öğrenecektir. Yonca bir yandan yeni gerçekler öğrenirken bir yandan da adım adım bir girdabın içine doğru sürüklenecektir. Fox Tv’nin yeni dizisi Hayatımın Şansı bu akşam 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar