Hayatımın Şansı 6. bölüm izle

Hayatımın Şansı 6. bölüm izle
Hayatımın Şansı 6. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba akşamı 6. Yeni bölümüyle ekrana gelen Hayatımın Şansı dizisinin 6. Yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Hayatımın Şansı 6. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen ve oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar ve Aslıhan Kapanşahin’in rol aldığı Hayatımın Şansı bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Fox Tv ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan ve kadın ve dram türünde ele alınan dizi yayınlanmaya başladığı ilk beş bölümde seyirciyle fazla buluşamadı ve reytinglerde beklenenin gerisinde kaldı. Buna rağmen gelecek için umutlu olan dizi ve kanal Hayatımın Şansı için çalışmalarını devam ettiriyorlar. NTC Medya tarafından hazırlanan ve senaryosunu Bekir Sıtkı Baran’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda geçtiğimiz gün bir ayrılık yaşandı ve dizinin yönetmen koltuğuna Ufuk Hakan Eren getirildi. Hayatımın Şansı 6. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

HAYATIMIN ŞANSI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

NTC Medya tarafından hazırlanan ve Bekir Sıtkı Baran tarafından kaleme alınan Hayatımın Şansı Fox Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizide bir kadının çocuğu için verdiği mücadele ve kendisine gelen teklifle değişen hayatı konu ediliyor. Son zamanların trend konularından olan kadını ve çocuğu ön plana alan hikayesiyle diğer dizilerle arasında çokta büyük fark koyamayan dizinin yayınlanan son bölümünde Doğa, Yonca’nın teklifini kabul etmiş ve gidiş hazırlığına başlamıştır. Bu arada Canan ile Erman ortak hedefleri için bir araya gelmeye çalışırken üç kız kardeş yurt dışına gitmek için artık hazırdırlar.

Hayatımın Şansı 6. Bölümde seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Hayatımın Şansı bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde üç kız kardeş yurtdışına çıkmak için havaalanına gelmişlerdir ve oldukça heyecanlıdırlar. Ancak hiç beklenmedik bir anda bütün umutları suya düşer. Artık her şey yeniden başlayacaktır. Rüzgar ile Yonca birbirine giderek yakınlaşırken Canan ile Erman’ın yapacakları hamleler ise bütün karakterlerin hayatını değiştirecek etkiler yaratacaktır. İkilinin yapacağı bir hamle ise herkesi derinden sarsacak bir olaya neden olur. Hayatımın Şansı 6. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar