O Kız 14. bölüm izle

O Kız 14. bölüm izle
O Kız 14. bölüm izle; Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan yeni dizilerden olan O Kız dizisinin yayınlanan 14. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

O Kız 14. bölüm izle; Başrollerinde, Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilan Döğer, Cengiz Orhonlu, Macit Koper, Asiye Dinçsoy,  Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu ve Ilgın Çakır’ın rol aldığı O Kız bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Yayınlandığı Çarşamba akşamlarında oldukça iyi sonuçlar alan dizi Content House tarafından hazırlanıyor. dram türünde olan dizide otistik bir babanın kızıyla ve çevresiyle olan sıra dışı ilişkileri hikaye ediliyor. Bu sezonun en farklı konusuna sahip dizi özellikle seyirci tarafından oldukça sevilmiş durumda. Erkan Petekkaya’nın otizmli bir baba karakterine hayat verdiği dizide oyuncunun gösterdiği performans ayrıca çok beğenilmiş durumda. Her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin bu akşam ekrana gelecek 14. Yeni bölümü saat 20.00’da başlayacak.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Content House tarafından Kanal D için hazırlanan ve bu sezonun çarpıcı yapımları arasında gösterilen dram türündeki yeni dizi O Kız seyirci tarafından sevilmiş durumda. Aldığı reytinglerle ortalama bir reyting yakalayan ve Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden olan O Kız’ın yayınlanan son bölümünde, şahit olduğu yasak aşkın peşine düşmekten çekinen Doruk, bu kez Zeynep’in gözünü açmak için Sitare ve Ozan arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarmıştır. Doruk’un bu hamleleri karşısında Sitare bunları önleyecek adımlar atarken Zeynep durumun farkında değildir. Doruk ve Zeynep arasındaki yakınlaşma ise artık ikilinin duygularını anladıkları bir noktaya gelmiştir.

O Kız 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dizilerden olan O Kız bu sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Otizmli bir baba ve kızının hikayesini anlatan dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde, Ozan, Zeynep’e aşkını ilan edecektir. Sitare’nin maskesini düşürmeye çalışan ve bunun için planlar yapan Doruk, aslında Sitare’nin tuzağına düşmüştür. Doruk artık her şeyin Sitare’nin bir oyunu olduğundan emindir. Doruk daha fazla dayanamaz ve Sitare ile Ozan’a yaşadıkları çarpık ilişkiyi onların yüzüne vurur. Sitare ve ozan Doruk’un bu davranışları karşısında tedbirler alırken en çarpıcı ve sürpriz atak Ozan’dan gelir ve Ozan Zeynep’e aşkını ilan eder. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi O Kız bu akşam saat 20.00’da 14. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar