Çöp Adam dizisinde beklenmeyen ayrılık

Çöp Adam dizisinde beklenmeyen ayrılık
Yapımcılığını OGM Pictures ‘in yaptığı dizinin kurucu yönetmeni Yağız Alp Akaydın beklenmeyen bir şekilde ekibe veda etti

Çöp Adam dizisinde kim ayrıldı? Ayrılan ismin yeri doldurulabildi mi? Yeni gelen yönetmenin kariyeri nasıl?Dizinin yapımcısı ve senaristi kim? Dizinin konusu neden bahsediyor? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi ismler var? Dizinin reyting performansı nasıl? Dizi ile ilgili merak edilenler yazımızın içeriğinde. İşte detaylar....

Çöp Adam dizisinde beklenmeyen ayrılık

Birsen Altuntaş ‘ın haberine göre reyting raporlarında yükselen bir performans gösteren Star TV ‘nin Çöp Adam dizisi ‘nde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Yapımcılığını OGM Pictures ‘in yaptığı dizinin kurucu yönetmeni Yağız Alp Akaydın sürpriz bir şekilde ekibe veda etti.

Dizinin yeni yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı

Senaryosunu Su Ersöz ve Melek Gençoğlu ‘nun kaleme aldığı dizinin yeni yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı oldu. Başarılı kariyeriyle göz kamaştıran Lostuvalı bir süredir Gülseren Budayıcıoğlu ‘nun eserinden ekrana uyarlanacak olan Kral Kaybederse dizisinin hayata geçmesini bekliyordu. Senaryo hazırlıkları devam eden dizi ertelenmişti. Daha önce Poyraz Karayel ve Masumlar Apartmanı gibi unutulmaz dizilerin yönetmenlik koltuğunda oturan Lostuvalı tam 5 kez Altın Kelebek en iyi yönetmen ödülünü almıştı.

Çöp Adam dizisinde bu büyük değişim sonucunda değişiklik olup olmayacağı, olacaksa da  nasıl değişiklikler olacağı merakla bekleniyor.

Çöp Adam Oyuncu Kadrosu

Çarşamba günleri izleyicileri ekranlara kilitleyen Çöp Adam dizisi farklı hikayesiyle ilgi çekiyor. Dramatik bir öykü örgüsüne sahip olan dizi de yer yer seyircilere mutlu anlar da yaşatıyor. Daha  henüz 7. bölümüyle ekranlarda fırtınalar estiren dizinin oyuncu kadrosunda çok güçlü isimler  var. Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda ; Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Çöp Adam dizisinin konusu

Yazılımcı Tamer hiç ummadığı bir şekilde servete konmuştur. Beklenmedik bir şekilde büyük bir servete konan Tamer bankacı Peri ‘yi kaçırır, daha sonra da bir mahzene kapatır. Pari ‘yi kapattığı mahzende farklı bir dünya oluşturan Tamer ‘in saplantısı ilerleyen zamanlarda büyük bir duygusal bağa dönüşecektir.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar