Hazal Kaya'nın partneri belli oldu!

Hazal Kaya'nın partneri belli oldu!
Fox Tv ekranlarına neşe katmaya hazırlanan komedi dizisinin başrol oyuncuları belli olmaya başladı. İlk olarak kadın başrolü güzel oyuncu Hazal Kaya oldu. Hazal Kaya'nın erkek partneri de belli oldu...

Yaz sezonunda Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan komedi dizisinin başrol oyuncuları netleşmeye başladı. Med Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi ile ilgili detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Yabancı Shameless (Utanmaz) dizisinin uyarlaması merakla bekleniyor. Dizinin başrol oyuncusu ise güzel oyuncu Hazal Kaya oldu.‘Umutsuz Ev Kadınları'nın senaristi Meryem Gür'ün kaleminden ekranlara gelecek olan dizinin başrolü Hazal Kaya 'Fiona Gallaher' karakterini canlandıracak.Gallagher, fedakar ve belayı üstüne çeken bir abla rolü üstlenecek. Fakat dizinin adı hala açıklanmadı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz..

BURAK DENİZ VE HAZAL KAYA AYNI PROJEDE!

Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın yeni dizisindeki partneri ise belli oldu. Hazal Kaya'ya genç ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz eşlik edecek. Başrol oyuncuları dizi çekimlerinden önce ilk kez bir araya geldi. Shameless uyarlaması olacak dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayıp 2017 yılının Eylül ayında da ekranlara gelmesi bekleniyor. 

17-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar