Hazar Ergüçlü o haberle dalga geçti

Hazar Ergüçlü o haberle dalga geçti
Anavatanı Kıbrıs'ta gezintiye çıkan Hazar Ergüçlü bir siyasetçi ile fotoğraf çektirdi. Ünlü siyasetçiyi babası yapan dedikoducular hazar Ergüçlü'nün paylaşımıyla rezil oldular.

Alev Alev dizisiyle yıldızı bir kez daha parlayan genç oyuncu Hazar Ergüçlü kendisi hakkında çıkan o haberle dalga geçti. Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile birlikte Kıbrıs’a tatile giden genç oyuncu magazin dünyasını sarsan habere yalanlama ile cevap verdi. Hayranları Hazar Ergüçlü’nün dalga geçtiği haberi ve Kıbrıs’a niçin gittiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Hazar Ergüçlü o haberle dalga geçti

3 yıldır Onur Ünlü ile birlikte olan ve dizi sektörünün aranan isimlerinden olan Hazar Ergüçlü, dizi çekimlerine verilen arada Kıbrıs’a gitti. Ailesinin yanına Kıbrıs'a giden ve deniz sezonunu açan Hazar Ergüçlü hakkında sosyal medyada haber yapıldı. Habere göre Hazar Ergüçlü, babasını ünlü yönetmen Onur Ünlü ile tanıştırdı. Bunun üzerine gözler genç oyuncuya çevrildi. Ancak haber tamamen uydurmaydı. Çünkü resimlerde geçen adam Hazar Ergüçlü’nün babası değil Kıbrıs’ın siyasi isimlerinden Yorgos Vasiliu idi.

Eski lideri babası yaptılar

Kıbrıs ile ilgilenen herkes bir zamanlar Rauf Denktaş’ın karşısında yer alan Yorgo Vasiliu ismine yabancı değildir. Yıllarca Güney Kıbrıs’ta siyaset yapan Vasiliu sık sık haberlere konu olurdu. Doğduğu yer olan Kıbrıs’ta Onur Ünlü ile gezinti yapan 29 yaşındaki Hazar Ergüçlü, ünlü siyasetçi ile karşılaşınca hatıra fotoğrafı çektirdi ve kişisel hesabından paylaştı. Fotoğraftaki kişiyi tanımayanlar ise ünlü siyasetçiyi oyuncunun babası sanarak uyduruk kara mizah haberi yaptılar. İşte hazar Ergüçlü de gerçeği açıklayarak haberi yayanlarla dalga geçti. İşte o paylaşımlar.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğan Ergüçlü, Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ile profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Genç oyuncu halen Show Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisinde Çiçek karakterini oynamaktadır.

Rol aldığı yapımlar

2019 – Hakan: Muhafız (Zeynep) (TV Dizisi)

2018 – Ahlat Ağacı (Sinema Filmi)

2018 – Gerçek Kesit: Manyak (Sinema Filmi)

2018 – Dudullu Postası (Melis) (TV Dizisi)

2017 – Hayat Sırları (Seher) (TV Dizisi)

2016 – Kar (Müzeyyen) (Sinema Filmi)

2016 – Yüksek Sosyete (Cansu) (TV Dizisi)

2016 – Dar Elbise (Güle) (Sinema Filmi)

2015 – Analar ve Anneler (Kader) (TV Dizisi)

2013-2014 – Medcezir (Eylül) (TV Dizisi)

2013 – Benim Dünyam (Ayla) (Sinema Filmi)

2012 – Açlığa Doymak (Sena) (Sinema Filmi)

2011–2013 – Kuzey Güney (Simay) (TV Dizisi)

2010 – Gölgeler ve Suretler (Ruhsar)

03-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar