Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz oyuncu

Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz oyuncu
Başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol'un ayrıldığı Doğduğun ev Kaderindir dizisine nesrin karakteriyle katılan başarılı oyuncu dizide dengeleri değiştirecek.

Genellikle yarışma programlarıyla ön plana çıkan Tv8'in dizi sektöründe ben de varım dediği iddialı yapımı Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sürpriz bir oyuncu dahil oldu. Çarşamba akşamları güçlü rakipleriyle yarışan dizinin başrollerinde Demet Özdemir ile Engin Öztürk paylaşıyor. Sürpriz ismin dahil olduğu Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Dizi severler diziye yeni katılan oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Doğduğun Ev Kaderindir'e sürpriz oyuncu

Acun Medya’nın sahip olduğu Tv8'in çarşamba günleri izleyicisiyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir'in başrol oyuncusu ayrıldı. Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı diziye Nesrin karakteriyle Gülcan Arslan dahil oldu. OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Gülcan Arslan, geçmişin gölgesinden gelip Zeynep’le tanışan Nesrin karakterini canlandıracak.

Nesrin’in sırrı ne?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine güçlü bir karakter olarak giren Nesrin hem peşi sıra taşıdığı sırların, hem yaratacağı sürprizlerin son derece farkındadır. Her ne kadar yaşadıkları onu zeki, dayanıklı genç bir kadın haline getirse de onun geçmişten alacakları vardır. Nesrin karakteri Doğduğun Ev Kaderindir2de dengeleri değiştirecek.

Gülcan Arslan Kimdir?

1986 Sakarya doğumlu oyuncu, Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim aldı. Reklam filmlerinde rol alan oyuncu, TRT1’de yayınlanan Sardunya Sokak dizisiyle kariyerine başladı. Başarılı oyuncu son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde rol almıştı. Canlitv olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisine katılan Gülcan Arslan’a başarılar diliyoruz.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zengin ve Yoksul (Nihal) (TV Dizisi)

2017 – Ölene Kadar (Beril) (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Fahriye Sultan) (TV Dizisi)

2015 – Nizama Adanmış Ruhlar (TV Dizisi)

2014 – Günahkar (Saliha) (TV Dizisi)

2013 – Arka Sokaklar (Leyla) (TV Dizisi)

2011 – Bir Çocuk Sevdim (Mine) (TV Dizisi)

2011 – Her Şeye Rağmen (Leyla) (TV Dizisi)

2011 – Entelköy Efeköy’e Karşı (Sinema Filmi)

2009 – Kahramanlar (Figen) (TV Dizisi)

2008 – Gurbet Kuşları (TV Dizisi)

2008 – Sınıf (Zehra) (TV Dizisi)

2008 – Hepimiz Birimiz İçin (Mine) (TV Dizisi)

2007 – Sardunya Sokak (Canan) (TV Dizisi)

03-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar