Selda Alkor Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor

Selda Alkor Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor
Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine bu hafta bir zamanların usta oyuncusu Selda Alkor konuk oluyor.

Star Tv ekranlarında bu sezon başında başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizilerden Menajerimi Ara her hafta ekrana yeni konuk oyuncular getirmeye devam ediyor. Bir menajerlik şirketinde olan olayları ve menajerlerin temsil ettikleri ünlü isimlerle diyalog ve çalışma şartlarını ele alan ev anlatan dizi her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk olarak alıyor. Son zamanlarda her ne kadar konuk oyuncular azalsa da ve dizinin ana hikayesine yönelinse de zaman zaman yine konuk oyuncular diziye dahil oluyor. Menajerimi ara’nın bu Pazar günü ekrana gelecek bölümünde ise bir zamanların ünlü ismi oyuncu ve ses sanatçısı Selda Alkor Konuk oluyor. Uzun yıllar sonra ilk kez ekrana gelecek olan Selda Alkor Menajerimi Ara’da sevenleriyle hasret giderecek.

Selda Alkor Menajerimi Ara’da

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve özellikle sosyal medyada çok fazla popüler olan ve konuşulan dizilerden biri olan Menajerimi Ara bu hafta yayınlanacak bölümünde yine bir usta ismi konuk ediyor. Bu güne kadar pek çok oyuncu ve şarkı ve başka ünlü isimleri dizide konuk olarak ağırlayan Menajerimi Ara yarın akşam yayınlanacak bölümde ise usta isim Selda Alkor’u konuk ediyor.oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Toraman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Menajerimi Ara sık sık ünlü isimleri konuk alıyor. Bu haftada diziye ünü oyuncu Selda Alkor yine kendisini canlandırdığı bir karakterle konuk oluyor. Dizide Selda Alkor’la olan bir sorunun çözümü için çalışılırken yine ajansta olan rutin kavgalarda yanmaya devam ediyor.

Selda Alkor Kimdir?

Bir dönemin ünlü ismi Selda Alkor 3 Ocak 1943 yılında Konya’da dünyaya geldi. Ünlü isim 1965 yılında Ses Dergisi’nin açtığı yarışmayı kazanarak oyunculuk mesleğine başlamıştır. Ünlü oyuncu ilk olarak Fikret hakan’la birlikte rol aldığı Cumartesi senin Pazar benim adlı filmde rol almıştır. Bugüne kadar onlarca film ve dizide rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Çifte Saadet

·         Senede Bir Gün

·         Parmaklıklar ardında

·         Rüyalarda Buluşuruz

·         Cumbadan Rumbaya

·         Çemberimde Gül Oya

·         Asmalı Konak

·         Kartallar yüksek Uçar

·         Fakir Kızı Leyla

·         Gelin Ayşem

·         Bir şarkısın sen

·         İlk ve Son Gece

03-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar