Hekimoğlu 12. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 12. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 12. Bölüm İzle! Ekipten birisi Vahap Beyin isteği ile Valide Atik Eğitim ve Araştırmaya veda edecek. Ama Kim? Hekimoğlu son bölüm bu akşam Kanal D'de.

Hekimoğlu 12. Bölüm İzle!  Karga Seven Pictures tarafından yapılan ve Kanal D'den izleyicisine ulaşan dizinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan'ın yer alıyor. Hekimoğlu dizisinin 12. bölümü yayınlandı. 17 Mart Salı akşamı ekrana gelen bölümde Ateş, bu kez Vahap'a bir yardımcısını feda etmek zorunda. İşinin Sağlık satmak olduğunu söyleyen Vahap Bey Hekimoğlu ekibini dağıtarak kalesini güçlendirmek istiyor. Peki ona kim engel olacak? Yayınlanan bölümün ardından diziyi kaçıran izleyiciler, yeni bölümü izlemenin yollarını arıyor. Hekimoğlu 12. bölümü izlemek için tüm detaylar haberin devamında.

Hekimoğlu 12. Bölümde Neler Olacak?

Hekimoğlu 12. Bölüm İzle! Vahap Bey hastane politikasını değiştiriyor. Ona göre Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesi önce sağlık satmalı. Ve Ekip kafasına göre olamaz. Bunun için Doktor İpek'e ilk ve tek öneriyi sunuyor. Ateş Hekimoğlunun ekibini dağıtmak. İşten çıkarılmasını istediği 3 asistandan birini Ateş Hekimoğlu Seçecek. Bu kararın yükü ile Ateş Hekimoğlu belli etmesede, arkadaşı Orhan onun ne durumda olduğunu anlamaktadır. Bu yük ile karar vermek istemediğini düşünür. Mehmet Ali ve Zeynep için zor bir dönemdir. Seçilmek korkusu. Birbirlerine destek olan iyi arkadaşlar Emreyi devre dışı bırakır. 

Ateş Hekimoğlu Mehmet Ali'ye kimi seçerdin diye sorduğunda Emre cevabını alır. Değişik bir düşünme sistemine sahip olan Ateş Hekimoğlu karar vermekte halen sorun yaşamaktadır. Vahap Bey bu duruma el atarak, Zeynep'e Ateş ile çalışmayı bırakıp enim için çalılmaya devam edebilirsin der. Ondan sahip olduğu ekip ruhunu satmasını ister. Zeynep bu karar karşısında ne yapacak? Ateş Hekimoğlunu terk edecek mi?

Hastanede bu olaylar gerçekleşirken 10 yaşında bir kız çocuğu kalp krizi nedeni ile hastaneye gelir. Ateş Hekimoğlunun müdahale ettiği küçük kız'ın yanında yine Hekimoğlu ekibi vardır. Bu daynışma ve birliği gören Başhekim İpek ise Vahap'ın karşısına çıkarak içinden geçen herşeyi bir çırpıda sayar. Onların işinin hastaların yanında olmak olduğunu söyler. Bu iş ticaret işi değildir. Bu iş gönül işidir diyerek Vahap Bey'in sözlerine son noktayı koyar. Hekimoğlu yeni bölümü ile bu akşam Kanal'd D. Hekimoğlu son bölüm izlemek için bağlantı butonuna tıklamayı unutmayın. 

İyi Seyirler. 

17-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar