Hekimoğlu 21. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 21. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 21. Bölüm İzle! Takıntılı doktor Ateş Hekimoğlu'nun maceralarının yeni bölümünü HD ve Tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 21. bölüm izle; Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi başarılı isimleri bünyesinde barındıran  Ojo Productions imzalı, Kanal D'de her salı  ekrana gelen medikal drama dizisi Hekimoğlu, 13 Ekim Salı akşamı saat 20:00'de.  Sevilen ve merakla beklenen Hekimoğlunda  yine neler yaşanacağı merak edilen bir yeni bölüm ekrana gelecek. Milyonlarca izleyici yeni bölümü günlerdir bekliyor ve nereden izleyebileceğini merak ediyor. İnternetteki pek çok adreste yeni bölüm yer alacaktır ancak yeni bölümün en kaliteli haliyle izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. Bu akşam ekrana gelecek 21. bölümde Ateş ve hastanedekileri neler bekliyor olacak?

HEKİMOĞLU 21. BÖLÜM İZLE!

13 Ekim 2020 Salı günü yayaınlanacak Hekimoğlu dizisinin 21. bölümünde Ateş Hekimoğlu, disiplinli tutumunun dışına çıkarak büyük bir imaj değişikliği yapar. Tüm hastane Hekimoğlundaki bu değişimi konuşur. Fakat Hekimoğlu bu konuşmalara çok da kulak asmaz. Aklında tek bir şey vardır. Memleketten gelecek olan anne ve babası. onlarla yiyeceği yemeği fazlası ile sorun eder. Hatta bu yemekten kaçabilmek için her yolu dener. 

Diğer yandan Doktor İpek ve Hekimoğlu arasındaki aşk gerilimi artar. Beklenmedik şekilde romantik kelimeler kullanan Hekimoğlu doktor İpek'i şaşırtır. Bu arada Hekimoğlu ve ekibinin yeni hastası  yeni mezun olmuş genç bir adamdır. Ani elektrik çarpması hissini sürekli olarak yaşadığını dile getiri. Bu his iile sık zaman dilimlerinde sarsılan gencin durumu  ciddileşir. Hekimoğlu ve ekibi hastalığın sebebini bulmaya çalışır. Karşılarına büyük bir aile dramı çıkar. Hekimoğlu ekibine gerçekleri anladığını dile getirsede ekipte yine bir kaos yaşanır. İyi niyetle yapılan ve söylenen şeylerin nasıl zamanla felakete dönüşebileceği ortaya çıkar.

Emre ve Zeynep ise giderek yakınlaşmaya başlarlar. Aralarındaki aşk kokusu yavaş yavaş hastaneyi saracak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akaşm Hekimoğlu 21. bölüm ile Kanal D'de. Hekimoğlu son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . . 

 

13-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar