Hekimoğlu 23. bölüm izle!

Hekimoğlu 23. bölüm izle!
Selin ve Ateş arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Genç bir adam Hekimoğlu’nun evinin önünde nöbet tutmaktadır. Genç adamı Hekimoğlu’nun başına musallat eden bu sürpriz ne?

Doktor – Hasta ilişkisine getirdiği özgün yorumla dikkat çeken Hekimoğlu 23. Bölümüne Helin ile Hekimoğlu arasındaki gerilim damga vuruyor. Her Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Hekimoğlu 23. yeni bölümde Zeynep ve Emre arasındaki ilişki aşka yol açarken hastaneye gelen biri Hekimoğlu’na musallat oluyor. Ateş’in evinde nöbet tutan kim? Hangi ünlü oyuncu bu bölüme konuk oyuncu oluyor? Hastaya konan AİDS teşhisi ortalığı ayağa kaldırıyor. Peki teşhis gerçek mi? Hepsi ve daha fazlası 27 Ekim Salı akşamı Kanal D ekranlarında. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 23. bölüm izle!

Bu sezon uyarlama diziler oldukça popüler. Hal böyle olunca House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi yayınlandığı Salı akşamları fırtına gibi esiyor. Timuçin Esen’in Dr. House karakterini oynadığı Hekimoğlu 23. Yeni bölümde hukuki nedenlerle Selin’in evine giden Ateş, davetsiz misafiri fark eder ve hemen müdahale eder. Ancak müdahale şekli onun birkaç kez bu eve gelmesini gerektirecektir. Selin ve Ateş arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Bu sırada hiçbir doktorun hastalığına doğru teşhisi koyamadığını iddia eden genç bir adam Hekimoğlu’nun evinin önünde nöbet tutmaktadır. Hekimoğlu ona ayaküstü ihtimalleri sıralasa da sürpriz bir gelişme yaşanır. Genç adamı Hekimoğlu’nun başına musallat eden bu sürpriz ne?

Zeynep de etkileniyor.

Bir anda karşısına çıkıp başına bela olan bu adam, sadece Ateş’i değil Zeynep’i de etkiler ve Zeynep için hayatının dönüm noktalarından biri yaşanır. Hekimoğlu başına bela olan hastayı kurtarıp ondan kurtulmak isterken bölüme sürpriz bir konuk oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncu Gün Koper konuk oyuncu olarak katıldığı Hekimoğlu 23. Son bölümde genç bir fotoğrafçı olan İlker Beyan karakterini canlandıracak.

Ortalık fena karışıyor!

Zeynep ve Emre arasındaki yakınlaşma artarken Ateş, kendisine musallat olan hastayı hastaneye getiriyor. Hastaya bulaşıcı bir hastalık olan AİDS teşhisi konunca hastane birbirine giriyor. Ancak Ateş, hastanın AİDS olduğuna inanmıyor. Zeynep’in yüzüne öksüren hasta yoksa ondan intikam mı alıyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolleri paylaştıkları Zeynep'in Emre'ye olan bakışları bile değişirken yeni bir aşk mı doğuyor? Hasta AİDS mi değil mi? Tüm soru ve cevaplarıyla Hekimoğlu 23. Bölüm 27 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

27-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar