Hekimoğlu Dizisinde Şok Ayrılık

Hekimoğlu Dizisinde Şok Ayrılık
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Doktor Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Colbay diziye veda ediyor.

Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan fenomen dizi Hekimoğlu kendisine has özel bir seyirci grubu tarafından heyecan ve merakla seyrediliyor. Özel bir ekip olan ve başlarında Ateş Hekimoğlu’nun bulunduğu tanı ekibinin teşhis ve tedavide imkansız gibi görünen hasalıkların teşhis ve tedavi etmesinin hikayesini anlatan dizi her ne kadar reytinglerde iyi olmasa da yine de heyecanla takip ediliyor. Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve damla colbay2ın rol aldığı dizi de şok bir ayrılık yaşandı. Daha önce yine aynı dizide rol alan Aytaç şaşmaz2ın başka bir diziyle anlaşması üzerine kadrodan ayrılacak olması seyirciyi üzerken şimdi de dizinin güzel yıldızı Doktor Zeynep karakterine hayat veren Damla Colbay diziyle vedalaşma kararı aldı.

 Hekimoğlu’nda Doktor Zeynep (Damla Colbay) Veda Ediyor

İkinci sezonunda olan ve kanal d ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Hekimoğlu dizisinde şok bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Doktor Zeynep karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Colbay dizden ayrılıyor. Ateş Hekimoğlu’nun tanı ekibinde yer alan ve seyircinin de çok sevdiği Doktor Zeynep ne yazık ki Hekimoğlu’na veda ediyor. Bir dönem Ateş Hekimoğlu’na aşık olan daha sonra Doktor emre karakteriyle aşk yaşayana doktor Zeynep ekibin önemli isimlerinden biri. Sezon sonunda final yapıp yapmayacağı belli olmayan ve dijital platforma geçeceği iddia edilen Hekimoğlu’nda Aytaç Şaşmaz’dan sonra yaşanan bu ayrılık dizinin geleceğini de tehlikeye atıyor. Damla Colbay’ın başka bir dizide rol alacağı için Hekimoğlu dizisine veda ettiği öğrenildi.

Damla Colbay Kimdir?

Hekimoğlu dizisinde Doktor Zeynep karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Damla Colbay 14 Ocak 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir dokuz Eylül Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Sahne sanatları Bölümünden mezun olmuştur. İlk kez Kara para Aşk dizisiyle seyirci karşısına çıkan damla Colbay bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Bunlar arasında, Kara para Aşk, Zengin ve yoksu, İçerde, hayat Mucizelere Gebe bulunmaktadır.

25-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar