Coşkun Sabah: İspat Edene 8 Milyon Vereceğim!

Coşkun Sabah: İspat Edene 8 Milyon Vereceğim!
Usta şarkıcı Coşun Sabah hakkında çıkan geçinemiyorum iddialarına karşı meydan okuyarak bunu ispatlayana 8 milyon lira vereceğini ifade etti.

Ünlü şarkıcılardan Coşkun Sabah uzun yıllar boyunca sevilen şarkılarıyla herkesin gönlünde taht kurmuş ve bu sevginin karşılığını da şarkılarıyla sevenlerine ödemiştir. Pandemi zamanlarında sıkıntıya girdiği yönünde demeçler veren ve bu konuda serzenişte bulunan Coşkun Sabah geçtiğimiz aylarda maddi olarak sıkıntıda olduğunu açıklamıştı. Konserlerinin iptal olduğunu ifade eden Coşkun Sabah “pandemi nedeniyle konserlerimiz iptal oldu. Ne zaman başlayacağı da belli değil. Rakam söylemek istemiyorum ama çok zararım var. Hazıra dağ dayanmaz. 3 – 4 ay dayanırım ama sonrasını bilemiyorum. Sıkıntıya düşebilirim. Biliyorsunuz ayrılık döneminde de yüklü bir tazminat ödedim” ifadelerini kullanmıştı. Şimdilerde ise Coşkun Sabah “ağzımdan geçinemiyorum kelimesi çıkmadı. İspat edene 8 milyon lira vereceğim” ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları!

8 Milyon Ödül!

Usta şarkıcı Coşkun Sabah tüm bu zaman zarfında bu açıklamaların sık sık magazin basınında ve sosyal medyada yer alamsı karşısında sonunda isyan etti ve bir açıklama yayınladı. Usta şarkıcı tüm bu açıklamalarının içinde kendisinin ağzından geçinemiyorum kelimesinin çıkmadığını ifade ederek bunu ispatlayanlara 1 milyon dolar ( 8 milyon lira) nakit vereceğini ifade etti. Sabah açıklamasında “ağzımdan geçinemiyorum kelimesi çıkmadı. Ama böyle bir iddia dolanıyor. İspat edene noter huzurunda 1 milyon dolar (8 milyon lira) nakit vereceğim. Bu parayı almak isteyen varsa karşıma geçinemiyorum kelimesini söylediğim bantla çıkacak” ifadelerini kullandı. Bu açık meydan okuma karşısında şimdi böyle bir bantla Coşkun Sabah’ın karşısına çıkacak biri beklenmeye başlandı. Bakalım böyle biri ve böyle bir bant çıkacak mı?

Kızıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Coşkun sabah pandemi döneminde maddi yöndeki açıklamaları kadar kızıyla ilgili yaptıklarıyla da sosyal medyada uzun süre gündemde kalmıştı. Coşkun Sabah kızı Roza’nın instagram hesabındaki bazı paylaşımları nedeniyle kızının sosyal medya hesabını kapattırmıştı. Bu konuyla ilgili de konuşan Sabah “kızım Roza’yla sosyal medya konusunda bir anlaşmazlık yaşamıştık. Bazı paylaşımlarını bir Türk babası olarak beğenmemiştim. Şimdi daha dikkatli. Bana hak verdi, ben de artık ona karışmıyorum. Sayfasını kapatmadı ama kilitli. Herkesi kabul etmiyor” ifadelerini kullandı.

26-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar