Hekimoğlu 28. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 28. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 28. Bölüm İzle; 8 Aralık Salı akşamı 28. Yeni bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin 28. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 28. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Cobay’ın rol aldığı Hekimoğlu dizisinin 28.bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve her hafta farklı bir konu ve konuk oyuncularla ekrana gelen dizide bu akşam Hakan Yufkacıgil konuk oyuncu olarak yer alıyor. Seyircinin merakla ve severek takip ettiği ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıyı yakalayamayan Hekimoğlu dizisinde bu akşam Doktor Ateş Hekimoğlu’nun ekibinden bir doktor zor anlar yaşayacak. Dizi bu yen, bölümüyle ekranlarda!

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının Salı akşamlarının farklı ve heyecanlı dizisi Hekimoğlu her hafta yeni konu ve konuk oyuncusuyla ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hekimoğlu ve ekibi er zaman ki gibi yine kimsenin tedavi edemediği bir hastayla uğraşmaktadır. 10 gündür uyuyamayan ve artık ölümle burun buruna gelen hastanın yaşaması için yapılanlar Hekimoğlu ve ekibi ve hastane yönetimi arasında sert tartışmalara sebep olmuştur.

Hekimoğlu 28. Bölümde Neler Yaşanacak?

Amerikan menşeli bir dizden uyarlanan ve bir kesim seyircinin adeta fenomeni haline gelen Hekimoğlu dizisinde bu akşam heyecan tavan yapıyor. Kafasında kurşun bulunan bir hastayla ilgilenen ekip hastanın kahkahalar atması üzerine şaşırır. Ekipte tek şaşırmayan ve vakaya tepkili yaklaşan Doktor Mehmet Ali’dir. Ateş Hekimoğlu bunun üzerine olay yeri incelemeye Doktor Mehmet Ali’yi gönderiri. Ancak araştırma sırasında Mehmet Ali’de hastalanır ve hastalık ona da bulaşır. Ekip arkadaşlarını kurtarabilmek için adeta zaman ve şartlarla yarışan Ateş Hekimoğlu bunun için hastane yönetimi ve başhekim Doktor İpek’i karşısına alır. Ancak bu durum bir anda herkesin kendi kişisel mücadelesi haline dönüşür. Ateş Hekimoğlu Mehmet Ali’nin hastalığına çare bulabilmek için tüm şartları zorlarken Mehmet Ali yaşadığı olayın etkisindedir. Geçmişiyle barışmak zorunda kalan Mehmet Ali’yi zor zamanlar beklemektedir. Emre ise Doktor İpek’ten gelen teklif karşısında ikilimde kalmıştır. Hekimoğlu dizisi bu akşam 28. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar