Hekimoğlu 25. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 25. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 25. Bölüm İzle; 17 Kasım Salı akşamı 25. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin 25. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Timuçin Esenler, Okan Yalabık, Ebru Özkan saban, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu Dizisi bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Bu sezon ikinci sezonu olan ve Amerikan Doktor Haust’tan uyarlanan dizi belli bir kesim seyirci tarafından sevilerek takip edilmesine rağmen reytinglerde bir türlü üst sıraları göremiyor. Buna rağmen yayınına devam eden Hekimoğlu kendini takip eden seyirciyi memnun etmeyi başarıyor. Asosyal ama dahi bir doktorun hikayesinin anlatıldığı Hekimoğlu yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve başrolünde usta oyuncu Timuçin Esen’in rol aldığı Hekimoğlu yayınlanan son bölümünde Hekimoğlu ve Selin arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. İkili birbirlerine küserken Emre’nin yaptığı bir hata ise ortalığın karışmasına sebep olur. Emre gibi başarılı ve dikkatli bir doktorun böyle bir hata yapmasına kimse olanak vermezken Emre’nin suskunluğu ise dikkatleri çeker. Kurula giden Emre hakkında çıkan karar ise herkesi şok edecektir.

Hekimoğlu 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu bu akşam 25. Bölümüyle ekranlara geliyor. Koronavirüs gölgesinde yayınını devam ettiren ve geçen hafta başrol oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması sebebiyle tekrar bölümü yayınlanan dizi de bu akşam seyirciyi şaşırtacak gelişmeler yaşanıyor. Dizinin bu bölümünde ceza alan Doktor Ateş’in yerine tanı biriminin başına geçen Doktor Mehmet Ali Doktor Ateş’in gazabından kurtulamaz. Hekimoğlu her fırsatta Mehmet Ali’yi iğnelemektedir. Öbür taraftan tıbbi tanı biriminin başına geçen Doktor Mehmet Ali’yi zor bir karar beklemektedir. Öbür taraftan Doktor Ateş Doktor Orhan’ın karşısında aşkın varlığını sorgulamaktadır. Bu arada kavgalı oldukları selin ise Hekimoğlu’na uzaklara gideceğini açıklar. Hızlı ve ilginç bir bölümün yaşanacağı bu akşamki Hekimoğlu’nda başka neler olacak? Hekimoğlu ile Selin barışacaklar mı? Doktor Ateş’in cezası affedilecek mi, Mehmet Ali bu durumdan nasıl kurtulacak? Bu ve benzeri pek çok sorunun cevabının bulunacağı bu akşam ki Hekimoğlu’nun 25. Bölümü Kanal D’de ekranlara geliyor.

17-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar