Hekimoğlu 30. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 30. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 30. Bölüm İzle; 22 Aralık Salı akşamı 30. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 30. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı Hekimoğlu Dizisi bu akşam saat 20.00’da 30. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve seyircinin beğenerek takip ettiği ve artık bir fenomene dönüşen dizi her hafta ekranlara gelmeye devam ediyor. Reytingleri istenilen seviyede olmamasına rağmen ekranların en aykırı dizilerinden biri olan ve seyircinin tutkuyla takip ettiği Hekimoğlu’nun son bölümlerinde heyecanlı anlar yaşanıyor. Doktor Emre’yle başlayan ve son iki haftadır da Doktor Mehmet Ali ile devam eden Hekimoğlu ekibi içindeki hastalanmalar ve sıkıntılı anlar bu bölümde de sürecek gibi görünüyor.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu yayınlanan son bölümde Mehmet Ali’nin hayata tutunmak için verdiği mücadeleyi ele almış ve Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibinin arkadaşlarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi ekrana taşımıştı. Memoli’nin kaptığı hastalık onun beynini yavaş yavaş yiyip bitirirken Memoli acılar içinde kıvranıyordu. Son anda Mehmet Ali’nin isteği doğrultusunda tehlikeli bir operasyon yapılmış ancak Ateş Hekimoğlu buna şiddetle karşı çıkmıştı. Mehmet Ali ise bu ameliyattan beyninde hasar olup olmadığı şüphesi ile kurtulmuştu.

Hekimoğlu 30. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Mehmet Ali zor bir operasyondan çıkmıştır ancak ne yazık ki beyninde hasar kalıp kalmadığı net bilinmemektedir. Ateş Hekimoğlu’nun sorularına karışık cevaplar veren Mehmet ali’nin şaka mı yaptığı ciddi mi olduğu tam belli değildir. Derken hastaneye gelen bir hasta Doktor Ateş Hekimoğlu ile hesaplaşmak ister ve Hekimoğlu’nu vurur. Hastanenin güvenlik personeli tarafından vurulan saldırgan Alaz’ın kim olduğu ve neden Hekimoğlu’nu hedef aldığı bilinmemektedir. Hekimoğlu acil operasyona alınırken yaralanan saldırganın tedavisi de Hekimoğlu ile aynı serviste yapılmaktadır. Hekimoğlu bir yandan yaralarıyla ve tedavisiyle uğraşırken bir yandan da başka bir hastanın tedavisi ile ilgilenmektedir. Fakat olaylar ilerledikçe işler karışmaya başlar ve Hekimoğlu tehlikeli bir sona doğru ilerler. Yaralanan Hekimoğlu kurtulabilecek midir? Alaz kimdir ve neden Hekimoğlu’nu hedef almıştır? Bu ve benzeri pek çok soru bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00’da yayınlanacak Hekimoğlu dizisinde cevap buluyor.

22-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar