Hekimoğlu 29. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 29. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 29. Bölüm İzle; 15 Aralık Salı akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Hekimoğlu Dizisinin 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hekimoğlu 29. Bölüm İzle; Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç şaşmaz ve Damla Colbay’ın rol aldığı uyarlama dizi Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 29. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve sağlık ve hastane temalı dizilerden biri olan Hekimoğlu kendine has teşhis ve tedavi yöntemleri olan bir doktor ve ekibinin sıra dışı hastalıkları tedavi etme sürecinde yaşananları konu ediniyor. Her hafta iki farklı konuyla ekrana gelen dizide Doktor Ateş Hekimoğlu hastalarının tedavisini yapabilmek için gerektiğinde hastane yönetimiyle karşı karşıya gelmeyi göze alıyor. Dizinin bu haftaki bölümü yine heyecan dolu sahneleri seyirciye sunacak.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin değişik dizisi Hekimoğlu son yayınlanan bölümünde Ateş Hekimoğlu’nun zor anlarını ekrana getirmişti. Dizide Hekimoğlu’nun ekibinde yer alan Doktor Mehmet Ali bir hastayı tedavi etmeye çalışırken bilinmeyen bir virüse yakalanmış ve ölümle burun buruna gelmişti. Hekimoğlu’nun ve ekibinin her türlü çabasına karşın Doktor Mehmet Ali’nin hastalığına çare bulunamamış ve genç doktorun sayılı saatleri kalmıştı. Hikayeye bu bölümde de devam edilecek ve Ateş Hekimoğlu’nun ekip arkadaşını kurtarmak için çabası anlatılacak.

Hekimoğlu 29. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Doktor Mehmet Ali eski mahallesinde yalayan bir tanıdığını tedavi etmek isterken ölümcül virüs kendisine de bulaşmıştı. Hastalığı taşıyan yakın arkadaşı kurtarılamamış ve ölmüştü. Doktor Mehmet Ali ise son anlarını yaşamaktadır ve Hekimoğlu arkadaşını kurtarabilmek için olağanüstü bir gayret göstermektedir. Ancak ne yazık ki denediği tüm yöntemler geri tepmekte ve Mehmet Ali her an ölüme bir adım daha yaklaşmaktadır. Ateş Hekimoğlu bu sırada ölen hastaya otopsi yapmak ve virüsü tespit etmek ister ama Doktor İpek buna izin vermez. İkilinin arası iyice gerilirken Mehmet Ali’nin alacağı şok bir karar ise hem ekip arkadaşlarını hem de ailesini çok şaşırtacaktır. Hekimoğlu oldukça heyecanlı ve gerilimli bir bölümle bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Hekimoğlu 29. Yeni bölümünü tek parça ve canlı izlemek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

15-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar