Hekimoğlu 32. bölüm izle!

Hekimoğlu 32. bölüm izle!
Ateş’in yeni vaka almak istemesi kafaları karıştırıyor. Hekimoğlu, kendini mi sorguluyor? Zeynep ve Orhan, Ateş’i takip altına alırken Hekimoğlu bu zor durumdan nasıl kurtulacak?

Doktor ve Hasta ilişkisine getirdiği farklı çözümlerle dikkat çeken uyarlama dizi Hekimoğlu 32. Bölümüyle ekrana geliyor. Her Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Hekimoğlu 32. yeni bölümde Ateş’in yeni vaka almak istemesi kafaları karıştırıyor. Yoksa Hekimoğlu, kendini mi sorguluyor? Zeynep ve Orhan, Ateş’i takip altına alırken Hekimoğlu bu zor durumdan nasıl kurtulacak? Hepsi ve daha fazlası 12 Ocak Salı akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak Hekimoğlu 32. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 32. bölüm izle!

House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi Salı akşamları Kanal D ekranlarında Diziseverler ile buluşuyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolleri paylaştıkları Hekimoğlu 32. Yeni bölümde vurulduktan sonra tekrar hastane ortamına dönen Doktor Ateş, herkesi kendine hayran bırakmıştır. Yeni vaka almak isteyince herkes şaşırıyor. Zeynep ve Orhan, böyle yapmakla Hekimoğlu’nun kendini sorguladığını düşünürken Ateş bu zor durumdan kurutulabilecek mi? Hekimoğlu’nun beklenmedik şekilde otizmli bir çocukla ilgilenmesi neyin işaretidir? Zeynep, Hekimoğlu’ndan sakladığı büyük sırrı öğreniyor. Hekimoğlu, sırrı öğrenen ve kendini hesaba çeken Zeynep ve Orhan’a nasıl tepki verecek? Heyecan ve gerilim dolu Hekimoğlu 32. Son bölüm 12 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu son bölümde neler yaşandı?

Vurulduktan sonra hastaneye dönen Hekimoğlu herkesi kendine hayran bırakmıştır. Ancak iki vaka birden almaya karar vermesi kafalarda soru işareti oluşturur. Hekimoğlu'ndaki hem vakalarla ilgilenirken diğer yandan İpek'in peşine düşer. İpek'i Orhan'la baş başa yemekte gören Hekimoğlu, onun şüpheli tavırları karşısında yeni bir oyun hazırlar. Hekimoğlu, İpek'in gizli sırrını öğrenir ve bunu koz olarak kullanmaya karar verir. Diğer taraftan Orhan ve İpek, Hekimoğlu'na karşı birlik olarak mücadeleye başlar.

Hekimoğlu Dizisi Konusu nedir?

Alanında en iyilerden biri olan Doktor Ateş Hekimoğlu, Tıp Fakültesinden sınıf arkadaşı olan İpek'in yönettiği hastanede görevlidir. Nefroloji konusunda tartışmasız bir doktor olan Hekimoğlu, sıradışı yöntemlerle dikkat çekmektedir. Hastalarla ilişki kurmadan, sadece hastalığa odaklanarak araştırma yapması onu alanında bir numara yapmıştır. Ancak onun çoğu zaman sıradışı davranışlar sergilemesi İpek'i bazen zor durumda bırakır. Onkoloji uzmanı Orhan ve İpek, Hekimoğlu'nu anlayabilen yegane ikilidir.

12-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar