Her Yerde Sen Beste Kökdemir Kimdir?

Her Yerde Sen Beste Kökdemir Kimdir?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Her Yerde Sen'e yeni bir oyuncu... Cuma akşamları yayınlanan dizi güzel oyuncu Beste Kökdemir ile kadrosunu güçlendirdi!

Fox Tv’nin Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizisi romantik komedi türündeki Her Yerde Sen oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Karga 7 Pictures tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken senaryosu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer tarafından kaleme alınıyor. Dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat üstlenirken, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan diğer oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Dizinin yayınlanan 13. Bölümünün ardından 14. Bölümle birlikte ise yeni bir oyuncu dahil oluyor. Her Yerde Sen’de Eylül karakterine hayat verecek oyuncunun güzel ve başarılı oyuncu Beste Kökdemir olduğu açıklandı. Diziye 14. Bölümle birlikte girecek Beste Kökdemir kimdir sizler için araştırdık.

Her Yerde Sen Eylül (Beste Kökdemir) Kimdir?

Yaz aylarında Fox Tv’de ekranlara gelmeye başlayan ve bir anda seyircinin beğenisini kazanan ve en çok seyredilenler arasına girmeyi başaran romantik komedi dizi Her Yerde sen Eylül yayın döneminde de ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi yeni hikaye ve oyucularla kendini güçlendirmeye devam ederken yeni karakter Eylül’ünde bunlardan biri olduğu belirtiliyor. 14. Bölümle birlikte diziye dahil olacak Eylül, 30’lu yaşlarının başında güzel ve başarılı bir iş kadınıdır. Eylül, ekonomi okuduktan sonra yurtdışında çalışma hayatına başlamış, yıllar sonra İstanbul’a dönmüştür. Fakat Eylül’ün hayatı yeni iş arkadaşları Demir ve Selin’le ortak bir noktada kesişecektir.

Beste Kökdemir (Eylül) Kimdir?

Fox Tv’nin eğlenceli dizisi Her Yerde Sen’e yeni dahil olan Beste Kökdemir 29 Ağustos 1993 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Üniversiteye kadar Sinop’ta eğitim öğretimine devam eden Kökdemir İstanbul Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde bir yıl okuduktan sonra Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde eğitimine devam etmeye karar vermiştir. Güzel oyuncu ilk set deneyimini Çıplak Gerçek adlı dizideki Hazal karakteriyle yaşamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

2015 Tatlı Küçük Yalancılar (Açelya – Tv Dizi)

2014 Not Defteri (Selin – Tv Dizi)

2013 Behzat Ç. (Tv Dizi)

2012 Çıplak Gerçek (Hazal – Tv Dizi)

20-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar