Hercai 3. bölüm fragmanını izle

Hercai 3. bölüm fragmanını izle
Canlı Tv olarak Hercai ikinci bölümde neler yaşandığına göz atalım. Dönmeye başlayan 3. bölüm fragmanına bir göz atalım.

Henüz iki bölüm yayınlandığı halde yoğun ilgiyle izlenen Hercai ikinci bölümüyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. İkinci bölümün hemen ardından ekranlarda 3. Bölümün fragmanı dönmeye başladı. Cuma günleri Atv’de yayınlanan Hercai’de Miran ve Reyyan’ın evlendiğini görüyoruz. Dün 2. bölümün bitmesiyle birlikte gerek sosyal medyada gerekse Atv ekranlarında Hercai 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Canlı Tv olarak Hercai ikinci bölümde neler yaşandığına ve dönmeye başlayan 3. bölüm fragmanına bir göz atalım.

Hercai dizisi 3. bölüm fragmanı izle!

Dizi bolluğu yaşanan ATV'de 15 Mart’ta başlayan Hercai dizisi yayınlandığı ikinci bölümüyle adeta “bu sektörde ben de varım” dedi. İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesini konu alan dizide Miran ile Reyyan arasında geçen umutsuz aşk konu alınıyor. Şadoğlu ve Aslanbey ailesinin kaderini belirleyen umutsuz aşkın büyülü hikayesine ve intikamı derinleştirişine tanık oluyoruz. Hercai 2. bölümünde neler olduğuna bir bakalım.

Hercai 2. Bölümde neler yaşandı?

Miran uzun zamandır hazırlandığı intikam planında sona ulaştığını bilmenin heyecanı içindedir. Lakin kaderin de bir planı olduğunu ve ağlarını yavaş yavaş ördüğünü bilmemektedir. Nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la tanışınca engel olmadığı bir hisle karşı karşıyadır. Aradığı aşkı hiç ummadığı bir zamanda ve yerde bulan Miran için sürprizler kapıdadır.

Bu arada her şeyin farkında olan Azize Aslanbey de boş durmamakta, farklı planlar hesaplamaktadır. Aklı ve kalbi ikilemde kalan Miran, bu karışıklıktan kurtulabilecek mi ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Yaşananları engelleyemeyen ve daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan'ı düğünden vazgeçirmek için uğraşmaktadır. Reyyan'ı çok seven ve ona zarar gelmemesi için gerekirse kendini feda etmeye hazırlanan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep olur. Oğlu Miran’ın Reyyan'a karşı zafiyetini anlayan anne Azize, Miran'ı uyarmak ister. Miran yeminini unutmadığını ve intikamlarını alacaklarını söyleyerek annesini rahatlatmak istese de Azize’nin içi içini yemektedir.

Hercai Dizisi Oyuncuları

İstanbullu bir işadamı olarak Midyat’a gelip hayatının aşkını bulan Miran Aslanbey ile ortağı Nasuh Şadoğlu arasındaki ilişkiyi anlatan Hercai dizisinde birbirinden usta oyuncular göze çarpıyor. Yapımını Mia Yapım’ın, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği diziyi Eda Tezcan ve Feraye Şahin ikilisi yazıyor. Oldukça geniş bir ekibe sahip olan dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor.

Akın Akınözü (Miran Aslanbey), Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey), Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey), Oya Unustası (Gönül Aslanbey), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu), Tansu Taşanlar (Azad Şadoğlu)

23-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar