Hercai'ye Savaşçı'dan bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Hercai'ye Savaşçı'dan bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
İzleyici hangi ünlü oyuncunun Mardin’de çekilen Mia Yapım imzasını taşıyan Hercai dizisine transfer edildiğini ve Hercai’nin son durumunu merak ediyor.

Atv ekranlarında 2 sezon heyecan fırtınası estiren ve zirveyi kimseye kaptırmayan Hercai’ye bir zamanların fenomen dizisi Savaşçı’dan bomba transfer yapıldı. İzleyici hangi ünlü oyuncunun Mardin’de çekilen Mia Yapım imzasını taşıyan Hercai dizisine transfer edildiğini ve Hercai’nin son durumunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Hercai'ye Savaşçı'dan bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Tarihi mekânlarıyla ön plana çıkan Mardin Midyat'ta çekimleri yapılan dizinin yeni bölüm çekimleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım imzalı Hercai dizisine çok güçlü bir karakter dâhil edildi. Ebru Şahin ve Akın Akınözü gibi son zamanların parlayan yıldızlarını aynı karede buluşturan Hercai dizisi, 2019 – 2020 sezonunda 38. Bölüm itibariyle final yapmıştı.

Hercai, Bayraktar’ını buldu!

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın kulislerden aldığı bilgiye göre ekranların yakışıklı isimlerinden Doğan Bayraktar, iki sezondur heyecan fırtınası estiren reyting şampiyonu Hercai dizisine katıldı. Üçüncü sezon çekimleri başlayan Hercai'nin ekibine yakışıklı bir oyuncunun dâhil olacağı çoktandır dillendiriliyordu. Ancak bu ismin kim olduğu merak konusuydu. Bir zamanların fenomen dizisi Savaşçı dizisinin yıldızlarından Doğan Bayraktar, Akın Akınözü ile Ebru Şahin'in hayatını değiştiren Hercai ile prensipte anlaştı. Sevilen dizide Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer gibi isimler görev yapıyordu.

Hercai konusu nedir?

"İntikamdan doğan imkânsız bir aşkın hikayesi" dizesiyle 2 sezon fırtına gibi esen dizi, Midyat'a İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey’in hikayesini anlatıyordu. Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif ederek torunu Reyyan'ı da isteyen Miran için güçlü aile reisi Nasuh'un farklı planları vardır. Ona bir torun verecek vermesine ancak istediği torunu vermeyecektir. Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın onun için hazırladığı plandan bihaberdir. Miran ile Reyyan arasında Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikâyesi, iki ailenin kaderini birbirine bağlamıştır.

Doğan Bayraktar Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu Nişantaşı Üniversitesi’nde Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümü öğrencisidir. Üniversite eğitimi sırasında arkadaşlarının ısrarıyla Best Model of Turkey adlı modellik yarışmasına katılan Doğan Bayraktar, Second Runner seçildi. Bir süre modellik yapan Bayraktar, fenomen dizi Savaşçı ile oyunculuk kariyerine başladı. "Savaşçı" adlı Tv dizisinde Üstçavuş Selçuk karakteriyle adını duyuran Bayraktar’a Hercai dizisinde başarılar diliyoruz.

09-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar