Hercai dizisi nerede çekiliyor?

Hercai dizisi nerede çekiliyor?
CanliTv olarak Hercai dizisi nerede çekiliyor?, konusunu merak ettik ve sizler için araştırdık. İşte CanliTv farkıyla Hercai dizi yorumu…

Birçok diziye ev sahipliği yapan ATV’de ekran macerasına başlayan Hercai dizisi son günlerde kendinden söz ettirmeyi başardı. Başarılı kadrosuyla göz dolduran dizi her Cuma akşamı izleyicisini ekrana kilitliyor. CanliTv olarak Hercai dizisi nerede çekiliyor?, konusunu merak ettik ve sizler için araştırdık. İşte CanliTv farkıyla Hercai dizi yorumu…

Hercai Dizisi Nered Çekiliyor?

Çekim mekanlarıyla göz dolduran Hercai, İstanbul dışında çekilen ender dizilerden. İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın dillere destan güzeli Reyyan’ın ölümsüz aşkını konu alan dizi, adına yakışır bir şekilde yoluna devam ediyor. Biliyorsunuz ki hiçbir şeyde kararlı olmayan, bir dalda durmayan, bir işi sonuna değin götürmeyen, aşkta bağlılığı bulunmayan kimseye “Hercai” deniyor.

Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen dizi kısa sürede dikkatlerin ilçeye çevrilmesine vesile oldu. Midyat’ın taş devrinden kalma tarihi ve kültürel dokusu hem diziye hem ekran başındaki milyonlara farklı duygular yaşatıyor. . Kültürel zenginliği, taş yapıları, konakları hele ki yaşam biçimi ve engin hoşgörüsüyle Midyat, ülkemizin önemli turistik mekânlarından birisi olma özelliği de taşıyor. 

HERCAİ DİZİ KONUSU

Miran Aslanbey, İstanbullu bir işadamıdır ve kader onu Midyat’a sürükler. İşadamı Nasuh Şadoğlu’na ortaklık teklif eder, yanına da torunu Reyyan’ı ister. Ancak, yörenin en güçlü aile reisi olan Nasuh buna onay vermemektedir. Çünkü ortağı Miran için farklı planları vardır. Gerçi ona bir torun vermeye verecektir ama bu farklı biri torundur. Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın onun için düşündüğü planlardan haberi yoktur. İki erkek arasındaki diyalog tüm hızıyla ve gerilimiyle sürerken iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatı bu diyalog üzerine şekillenecektir. Midyat’ın muhteşem mazisinin üzerinde boy atan bu aşk hikâyesi, iki ailenin kaderini derinden etkileyecek. Bakalım İstanbul’un en gözde yakışıklı işadamı ve Midyat’ın destansı güzelliğini barındıran Reyyan birbirine kavuşacak mı yoksa kader ağlarını başka türlü mü örecektir, hep beraber göreceğiz.

İzleyici olarak ilerleyen bölümlerde ilk görüşte aşkın büyük sınavına hep beraber tanıklık edeceğiz. 

HERCAİ OYUNCULARI

Mia Yapım’dan Banu Akdeniz’in yapımcılığını üstlendiği hercai dizisinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı güzel bir uyum içinde rol alıyor.

 Kulağınız ve gözünüz "İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi" figürüyle yola çıkan Hercai dizisinde olsun. İyi seyirler.

19-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar