Hercai 42. Bölüm İzle!

Hercai 42. Bölüm İzle!
Hercai 42. Bölüm İzle; 9 Ekim Cuma akşamı Atv’de ekrana gelen Hercai Dizisinin 42. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 42. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Tansu Taşanlar, serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu ve Macit Sonkan’ın yer aldığı Hercai Dizisi 42. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonuna giren ve seyircinin çok sevdiği dizilerden biri olan Hercai’de özellikle bu sezon yanan kan kaybı devam ediyor. Bir zamanlar reytinglerde ilk sırada yer alan ancak son bölümlerde reytinglerinde büyük bir düşüş yaşayan dizinin geleceği de bu durum karşısında belirsiz bir hal almış durumda. Aşk, intikam ve töre üçgeninde gelişen olayların ele alındığı dizi toparlayamazsa final söylentileri daha da artacak gibi görünüyor. Dizinin 42. Bölümü ise bu akşam ekranlara geliyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Reyyan ve Miran’ı birlikte yakalayan Hazar silahına sarılmış ve ateş etmiştir. Amacı Miran’a zarar vermek değildir. Ancak mesaj çok net alınmıştır ve Miran ile Reyyan arasındaki evlilik boşanma yoluna girmiştir. Babasının ve ailesinin de zoruyla Reyyan boşanma kağıtlarını imzalamıştır. Ancak boşanma günü Reyyan Miran’dan ayrılmamak için hiç kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Bu arada Aslan Miran’a gerçekleri söyleyecek midir? Gerçekler ortaya çıkarsa neler olacaktır? Bu soruların heyecanıyla biten dizinin 42. Bölümü bu akşam ekranlarda!

Hercai Dizisi 42. Bölüm’de Neler Olacak?

Heyecanlı bir noktada kalan Hercai yine fırtınalı bir bölümle ekranlara geliyor. Azize’nin uğruna yıllarını harcadığı intikamın asıl sebebini öğrenip bu intikamın daha fazla kimseye zarar vermesini önlemek isteyen Reyyan ve Miran yalandan bir ayrılık oyunu oynamaya karar verirler. Bu oyun ikili arasında hasret ve özlemi de iyice üst noktalara çıkarırken bir yanlış anlamadan dolayı Miran’ın kıskançlığı da ortalığı fena karıştırır. Öbür taraftan Reyyan’ın hamile olduğunu sanan Hazar Reyyan’ı ve bebeği olaylardan uzak tutmak için Onları Zehra’nın yanına göndermeye karar verir. Bu kararı duyan Miran ise Reyyan’ın kendisinden uzaklara gönderilmesine izin vermemek için Zehra’yı bulundukları yere getirtir. Ancak bu karar birçok farklı olaylara sebep olacaktır. Bu sırada Azize Aslan’ın Reyyan’a tutulmasının önüne geçmek için ona inanılmaz bir teklifte bulunur. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Hercai Dizisinde.

Hercai Dizisinin 42. Bölümünü izlemek ve diziyle gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

09-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar