Hercai 60. Bölüm İzle

Hercai 60. Bölüm İzle
Hercai 60. Bölüm İzle; 21 Şubat Pazar akşamı 60. Bölümüyle ekrana gelen Hercai dizisinin yayınlanan 60. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 60. Bölüm İzle; Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Ayda Aksel ve Tansu Taşanlar’ın rol aldı Hercai bu akşam saat 20.00’da 60. Bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan ve töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınan Hercai yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyirci tarafından ilgiyle izlenen dizilerden biri ldu. Her ne kadar ilk günkü reytinglerinden uzak bir görüntü çizse de ve hatta son haftalarda reytinglerde çok fazla bir düşüş yaşasa da dizi yine de Atv için önemli yapımlardan biri olarak görülüyor. Tüm sırların açığa çıktığı ve artık hesaplaşmaların başladı hikayede sezon sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Hercai bu akşam ekrana gelecek 60. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekranlarda olacak.

HERCAİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Azize2nin oğlu olduğunu öğrenen Hazar büyük bir şok yaşamaktadır. Bu durum karşısında Miran babasına destek olur ancak yine de bu sırrı bilen ve kendisine söylemeyen Reyyan’a tepkilidir. Reyyan ise bu durum karşısında Miran’dan kendisini anlamasını beklemektedir. Bu arada Azat ve Gönül için ise birbirlerine karşı koymak artık imkansız bir hal almıştır. Cihan ise ailesini de alarak Mardin’den gitme kararı alır.

Hercai 60. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv’nin Pazar akşamları ekrana gelen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Hercai dizisinde bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölüm seyirciyi bekliyor. Reyyan ve Miran arasındaki kırgınlık sona ermiş ve ikilim birbirlerine daha fazla hasret kalamayarak bir araya gelmişlerdir. Miran Reyyan’ın isteği ile Azize’ye bir şans daha verme kararı alır ancak Azize’den bir isteği vardır. Miran ve Reyyan ikilisinin ikilisinde ve hayatlarında meydana gelen sürpriz bir gelişme ise ikilinin hayatlarını tümden değiştirecektir. Bu arada çiftlikte duyulan silah sesleri herkesi büyük bir endişeye sevk etmiştir. Hazar silah seslerinden sonra gittiği çiftlikte gördükleri karşısında şok olacaktır. Öbür taraftan Dilşah Azra’yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaya devam etmektedir. Füsun ve Dilşah hesaplaşması ise tüm hızıyla devam etmektedir. Hercai bu akşam ekrana gelecek 60. Bölümüyle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

21-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar