Hercai 64. Bölüm İzle

Hercai 64. Bölüm İzle
Hercai 64. Bölüm İzle; 21 Mart Pazar akşamı 64. Bölümüyle ekrana gelen Hercai dizisinin yayınlanan 64. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 64. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu ve İlay Erkök’ün rol aldığı Hercai bu akşam saat 20.00’da 64. Bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan ve tutkulu bir seyirci kitlesine sahip olan hercai son bölümlerde bir bir ana kadro oyuncularıyla yollarını ayırarak sezon sonunda finale hazırlanıyor. Hikayede en baştan beri var olan sırların bir bir açığa çıktığı dizide artık son bölümlerde hesaplaşmalar ve oyunun kurallarının yeniden belirlenmesi yaşanıyor. Aşk, intikam ve töre üçlemesinin hikayesinin anlatıldığı ve ilk bölümden itibaren gergin, gerilimli ve heyecanlı bir hikayenin ele alındığı dizi bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hercai yayınlanan son bölümde seyirciyi yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Reyyan duydukları karşısında şok olmuştur ve Dilşah’ın gerçek yüzünü bir kez daha görmüştür. Öbür taraftan Azat’ın ortadan yok olması her şeyi, herkesi korkutmakta ve telaşlandırmaktadır. Bu konuda Miran’dan şüphelenen Cihan elinde silah Miran’ın olduğu düğün evini basmıştır. Reyyan ise Miran ile ikisi için güzel bir akşam yemeği hazırlamıştır.

Hercai 64. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv’nin olayların eksik olmadığı töre, aşk ve intikam üçlemesi üzerine kurulu dizisi Hercai bu akşam yine gerilimli ve heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Olayların bir türlü durulmadığı herkesin her an birbiriyle kavga ettiği dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Miran, Reyyan’ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenmiştir. Bütün olayların sorumlusu olarak Füsun’u gören Miran ona hesap ödetmek istemektedir. İntikam almak için Cihan’a bir anlaşma teklif eden Füsun Şadoğlu ailesini bitirmek için yemin etmiştir. Bu arada Reyyan’ı kurtarmak için çırpınan Miran vakıfta çıkan yangınla bir kez daha sarsılır. Reyyan’ın hastalığı ise Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı aralar. Azize yıllar sonra kavuştuğu Hazar’la arasındaki duvarları yıkmak için çalışır. Reyyan ise her şeye rağmen bebeğini dünyaya getirmek için kararlıdır. Hercai bu akşam yine bol telaşlı ve koşuşturmacalı bir bölümle saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar