Hercai 65. Bölüm İzle

Hercai 65. Bölüm İzle
Hercai 65. Bölüm İzle; 28 Mart Pazar akşamı 65. Bölümüyle ekrana gelen Hercai’nin yayınlanan 65. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 65. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Ayda aksel, Macit Sonkan ve İlay Erkök’ün rol aldığı Hercai bu akşam ekrana gelecek 65. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor. 3. Sezonunda olan ve artık sezon sonunu bekleyen dizi hikayesini de toparlayarak finale hazır hale gelmek için çalışıyor. Son haftalarda dizinin hikayesindeki bütün sırların açığa çıkmasıyla yeni oyuncuların kurulması ve bazı oyuncuların diziye veda etmesi dizinin sezon sonunda final yapacağını kesin olarak gösterirken aldı reytinglerde bunu destekler mahiyette. Dizinin aldı reytingler ise son haftalarda iyice düşmüş durumda ve bu hali yapım şirketini ve kanalını karar almaya zorluyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarında üç sezondur ekrana gelen Hercai yayınlanan son bölümde yine bildik şekilde kavga ve tehditlerle ekrana geldi. Dizinin hikayesinde en baştan beri var olan kavga, tehdit ve intikam duygularının son bölümde de oldukça fazla oldu görülürken Miran Füsun’a Reyyan’a yaptıklarının bedelini ödetmeye karar vermiştir. Füsun ise Cihan’la anlaşarak Şadoğlu Ailesini bir arada tutan her şeyi ve her kişiyi yok etmeye yemin eder.

Hercai 65. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde yine heyecanlı sahnelerle seyircisi karşısına çıkıyor. Doktor Reyyan’ın durumuyla ilgili güzel bir müjde vermiştir. Bunun üzerine Reyyan’ın tedavisine İstanbul’da devam edilmesine karar verilir. Reyyan ve Miran tedavi için İstanbul’a gitmeye karar vermişlerdir. Onlarla birlikte küçük kızlarını Hazar’a emanet eden Zehra ve Fırat ve Zeynep’te İstanbul’a gelmişlerdir. Reyyan’ın tedavisi İstanbul’da devam edecektir. Bu arada Reyyan’ı hasta edenin Füsun olduğunu öğrenen Hazar kızına bunu yapandan hesap sormak için Aslanbey konağına gider. Hazar’ın peşinden Azize’de olunu durdurmak ve tehlikeli bir şey yapmasının önüne geçmek için Aslanbey Konağına gider. Füsun ise Hazar ve Azize’yi böyle görünce iyice çıldırır ve kıskanır. Hazar Füsun’dan Reyyan’a yaptıklarının hesabını sormaya kararlıdır. Bu sırada Reyyan ve yanındakiler ise İstanbul’da oldukça mutlu bir durumdadırlar. Reyyan’ın bebeği gayet salıklıdır. Hercai bu akşam ekrana gelecek 65. Bölümle saat 20.00’da Atv’de.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar