Hercai 61. Bölüm İzle

Hercai 61. Bölüm İzle
Hercai 61. Bölüm İzle; 28 Şubat Pazar akşamı 61. Yeni bölümüyle ekrana gelen Hercai Dizisinin yayınlanan 61. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 61. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel ve Tansu Taşanlar’ın rol aldığı Hercai bu akşam saat 20.00’da 61. Bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren seyircinin ilgisini çeken ve bir dönem reytinglerde zirvede olan Aşk, töre ve intikam endeksi dizi son bölümlerde ne yazık ki eski görkemli günlerinden uzak bir görüntü sergiliyor. Dizi son haftalarda daha da düşen reytingiyle artık sezon sonu final yapacağının kesin olduğunu n mesajını seyirciye verirken son haftalarda biten hikaye ve çözülen sırlarda bunun habercisi gibi. Miran ve Reyyan arasında ise dizinin başladı günden itibaren süren bir küs bir barılık halleri ise aynen hiç ara vermeden devam ediyor. Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai bu akşam yine klasik bir Hercai bölümüyle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv ekranlarının sosyal medyada en çok konuşulan ve inanılmaz bir taraftar kitlesine sahip dizisi Hercai son hafta yayınlanan bölümüyle yine ekranlardaydı. Diziönin yayınlanan son bölümünde Reyyan ve Miran’ın birbirine olan kırgınlıkları sona ermiştir. Miran Sevdiği kadın olan Reyyan’ın isteği ile Azize’ye bir şans daha vermeye karar verir ve ancak bu şans karşılığında Miran’ın da bir istediği olacaktır. Ancak Azize Miran’ın şartını kabul edecek gibi görünmemektedir.

Hercai 61. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen Hercai Dizisinde bu akşam yayınlanacak bölümde yine seyirci nefessiz bir bölüm izleyecek. Reyyan verdiği kararın arkasında durarak yapılacak işler için kolları sıvar ve Umut Şadoğlu Vakfı’nı hayata geçirmeye ve bu vakıf sayesinde kız çocuklarını okutmayı amaçlar. Öbür taraftan Miran ile Fırat arasında işler yüzünden tartışmalar yaşanmaktadır ancak Miran Reyyan’da olan huzursuzluğu fark etmiştir ve bunun ne olduğunu çözmeye çalışmaktadır. Bu arada Hazar Azize’den buralardan gitmesini ister ancak onun da bir şartı vardır. Bu arada vakıf için çalışmalar yapılırken yemekli bir toplantıda sırlar gün yüzüne çıkar. Dilşah’ın bulduğu bir belge Reyyan’ı zor duruma düşürmüştür. Füsun ise Azra’yı yeniden kazanmanın derdindedir. Hercai bu akşam ekrana gelecek 61. Bölümüyle saat 20.00’da Atv ekranlarında olacak.

28-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar