Hercai dizisinin Reyyan'ını yakından tanıyalım! Ebru Şahin kimdir?

Hercai dizisinin Reyyan'ını yakından tanıyalım! Ebru Şahin kimdir?
Atv'nin cuma akşamları yayınladığı Hercai dizisi oldukça etkileyici başladı. Hercai dizisinin Reyyan'ı kimdir sorusuna bu yazımızda cevap bulabileceksiniz.

Atv’nin yeni başlayan dizisi Hercai, ikinci bölümüyle birlikte reytinglere damga vurdu. Yıllardır zirvede yer alan Kanal D’nin Arka Sokaklar’ı Hercai’nin 2. Bölümü ile birlikte reytinglerde 2. Sıraya geriledi. İmkânsız aşkın anlatıldığı Hercai, Mardin Midyat’ta doğal platolarda çekiliyor. Hercai’de ilk iki bölümle birlikte dikkatleri çeken bir oyuncu var. İzleyiciler merakla Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i merak ediyor. Peki, Atv’de yayınlanan Hercai’nin başrol oyuncusu Ebru Şahin kimdir? İşte ayrıntılar…

Hercai Reyyan Kimdir?

Ebru Şahin’in Reyyan karakteriyle seyirciden tam not aldığı görülüyor. Reyyan, Hazar ve Zehra Şadoğlu’nun büyük kızıdır.  Reyyan, iyilik perisi bir karakter olup ailesine ve çevresine karşı sevgi doludur. Annesi ve babasından sevgi gören Reyyan, dedesi Nasuh Şadoğlu’ndan hiç sevgi görmemiştir. Miran Aslanbey’in intikam duyguları yüzünden büyük şok yaşayan Reyyan’ı azaplı ve çileli günler bekliyor. Tabii bu çile ve azap hızlı bir şekilde aşka dönüşüyor. İmkansız aşk nasıl şekillenecek hep birlikte göreceğiz.

Ebru Şahin Kimdir?

18 Mayıs 1994 doğumlu olan Ebru Şahin İstanbul’da doğmuştur.  Boğa burcu olan sanatçı bir söyleşisinde burcunun özelliklerini taşıdığını belirtmiştir. Şahin Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Fakültesi’nde tamamladı. Ebru Şahin oyunculuk eğitimini üniversite eğitiminden sonra aldı.

Ebru Şahin ilk olarak 2016 yılında Kan Parası filminde oyunculuk deneyimi yaşadı. Babam filminde de beyaz perdeye devam eden Ebru, Savaşçı dizisinde de başarılı bir şekilde rol aldı. En son olarak da Star Tv’nin başarılı dizilerinden olan İstanbullu Gelin’de rol alan Şahin, Aslı Enver, Özcan Deniz ile başrolü paylaşmış, Burcu karakterini canlandırdığı bu diziden sonra ayrıldı.

Ebru Şahin Atv’nin Hercai dizisiyle izleyicinin gönlünde taht kuracağa benziyor.

Hercai’nin konusu nedir?

Miran Arslanbey İstanbulludur ve yıllardır Şadoğullarından alacağı intikam hırsıyla büyümüştür. Bu emeller uğruna Mardin Midyat’a gelir. Burada iş ortaklığında bulunduğu Nasuh Şadoğlu’ndan torununu ister. Şadoğlu kısmet olarak büyük şans gördüğü Miran Arslanbey’e istediği torunu yerine diğer torununu verecektir. Miran Bey, Nasuh Şadoğlu’nun isteğini kabul etmiş gibi görünse de isteme töreninde yine baştan beri istediği Reyyan’ı ister. Bu karar hem Reyyan’ın hem de Yaren’in hayatını çok fazla etkileyecektir. İntikam için Reyyan ile evlenecek olan Miran Bey, intikam evliliğinden doğan aşkının acısını yaşamaya başladığında her şey ortaya çıkacaktır.

23-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar