Hollanda - Ukrayna maçı canlı izle

Hollanda - Ukrayna maçı canlı izle
Hollanda - Ukrayna maçı canlı izle: Euro 2020'de C Grubu maçında Hollanda ile Ukrayna karşı karşıya. Maçı full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Hollanda - Ukrayna maçı canlı izle: Euro 2020 C Grubu'nda Hollanda ile Ukrayna karşı karşıya geliyor. 2014 yılından bu yana büyük turnuvalarda uzak kalan Hollanda'nın Ukrayna ile oynayacağı karşılaşma merakla bekleniyor. Gençlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken Hollanda'nın Ukrayna karşısında nasıl bir performas sergileyeceği merak konusu. Futbolseverler bu karşılaşmayı hangi adres üzerinde izleyebileceğini arama motorlarında araştırıyor. Hollanda - Ukrayna karşılaşmasını canlitv.com adresinde oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Hollanda - Ukrayna maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Ukrayna maçı canlı izle

Hollanda ile Ukrayna arasında oynanacak olan Euro 2020 karşılaşmasını TRT 1 ve TRT 4K ekranlarından izleyebilirsiniz. Mücadeleyi izleyicilerin büyük bir kısmı uydu yayınından izlemeyi tercih ederken öte yandan oldukça önemli bir kısmı internet üzerinden izlemeyi tercih edecek. Sizler de maçı ekrana taşıyacak TRT 1 kanalının canlı olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Hollanda - Ukrayna maçı Johan Cruyff Stadyumu'nda oynanacak ve 22:00'da başlayacak. Hollanda ile Ukrayna arasında oynanacak mücadeleyi kesintisiz ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Hollanda - Ukrayna maçının ilk 11'leri

Hollanda XI: Stekelenburg, Dumfries, Timber, De Vrij, Blind, Van Aanholt, De Roon, Wijnaldum, De Jong, Weghorst, Depay.

Ukrayna XI: Bushchan, Karavev, Zabarnyl, Matviyenko, Mykolenko, Zinchenko, Sydorchuk, Malinovskyi, Yarmolenko, Zubkov, Yaremchuk.

Uzun yıllar boyunca fırtınalar gibi esen 1988 yılında Avrupa Şampiyonu, 1974, 1978, 2010 yıllarında Dünya ikincisi ve 2014 yılında Dünya üçüncüsü olan Hollanda, bu turnuvaya eski gücünden uzak bir şekilde geliyor. Euro 2016 ve 2018 Dünya Kupası'na katılım hakkı elde edemeye Hollanda herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Bir önceki jenerasyonuyla 2006-2014 yılları arasında güzel başarılar yakalayan Hollanda, genç isimlerden kurulu kadrosuyla Euro 2020'de boy gösterecek. Her turnuvaya favori olarak çıkmasına alışılan Hollanda, bu turnuvanın favorileri arasında yer almıyor. Ancak Avrupa'nın en çok gelecek vaat eden ekibi olarak göze çarpıyor. Hollanda Euro 2020'de sürpriz yapabilecek ekipler arasında hiç kuşkusuz başı çekiyor.

13-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar