Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde

Hülya Darcan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde
Atv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova dizine usta bir oyuncu daha dahil oldu. Hülya Darcan dizide Lütfiye Duman karakterine hayat verecek.

Üç sezondur Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan ve bir dönem dizisi olarak ekrana gelen dizi özellikle bu sezon pek çok oyuncu ile yollarını ayırırken yerlerine de yenilerini ekleyerek seyircisine heyecanlı ve gerilimli bölümler izlettirmeyi başardı. Dizi Çukurova bölgesinde yaşanan kavgaları, aşkları, ihanetleri anlatırken tüm bunları etkileyici bir hikaye ile seyirciye sunmayı başarıyor. Bu sezon hikayesinde büyük kırılmalar yaşayan ve birçok sırrı ifşa eden dizi yeni bölümlerde de yeni oyuncularla hikayesini güçlendirerek devam ettirmeye çalışıyor. Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Furkan Palalı gibi oyuncular yer alırken dizinin önümüzdeki bölümlerinden itibaren bir başka usta oyuncu olan Hülya Darcan diziye Lütfiye karakteri olarak dahil olacak. Özellikle Furkan Palalı’nın canlandırdığı Fikret karakteriyle ilgili sırları açığa çıkaracak olan Lütfiye karakteri dizide yeni bir aşamaya geçilmesini sağlayacak.

Lütfiye Duman (Hülya Darcan) Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde!

Atv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Başarılı oyuncu Hülya Darcan önümüzdeki bölümlerden itibaren seyirciyle buluşacak ve Lürfiye karakterini canlandıracak. Lütfiye karakteri Fekeli tarafından Bursa’dan getirilerek Fikret konusundaki bilgilerine başvurulacak ve böylece Fikret’in son bölümde Demir’in üvey kardeşi olmasının kesin bir şekilde anlaşılması da sağlanacak. Fekeli tarafından Bursa’dan getirilen Lütfiye Duman karakteri neşesi ve içtenliği ile diziye yeni bir renk katarken Fekeli’nin evinin havasını da değiştirecek.

Hülya Darcan Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Lütfiye Duman karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Hülya Darcan 27 Nisan 1951 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa atılan Hülya Darcan bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Pek çok Yeşilçam filminde ve Türk dizisinde rol alan usta oyuncu son olarak Şeref Sözü adlı yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır.

·         Şeref Sözü

·         Diriliş Ertuğrul

·         Dila Hanım

·         Bin Bir Gece

·         Zeytin Dalı

·         Bizim Ev, İyi ki Varsın

·         Kara elmas

·         Tarkan Güçlü Kahraman

·         Dağlar Kurbanı

·         Örümcek

·         Cehennemin Beş Delisi

·         Fakir Kızın Kısmeti

15-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar