Flaş Gelişme! Menajerimi Ara Final Yapıyor

Flaş Gelişme! Menajerimi Ara Final Yapıyor
Star Tv ekranlarında Pazar akşamı ekrana gelen ve bu sezon başlayan dizilerden biri olan Menajerimi Ara’nın sezon sonunda final yapmasına karar verildi.

Reyting mücadelesi diziler için büyük bir tehdit olmaya devam ediyor. Bu sezon birçok dizi ne yazık ki reyting mücadelesinde başarıya ulaşamadı ve diziler yayıncı kanallar tarafından bitirildi. Yüzlerce insanın ekmek kapısı olan ve milyonlarca lira harcanarak ekrana taşınan dizilerde ne yazık ki final yaparak kendilerine güvenenleri yarı yolda bırakıyor. Ne yazık ki diziler biterken yayıncı kanallar bu yapımların yerini hemen başka dizilerle doldurmayı başarıyor. Bu sezon biten dizilerin büyük çoğunluğunun bitme sebebi olarak reyting başrolü oynarken bu sebeple bir dizinin daha fişi çekilmek üzere. Bu sezon başlayan yapımlardan biri olan ve Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan uyarlama dizilerden biri olan Menajerimi Ara’nın gelecek sezon için yayın biletini alamadı ve final yapacağı iddia edildi.

Menajerimi Ara Final Yapıyor!

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan sevilen dizilerden biri olan Menajerimi Ara’nın final kararı alındı. Yayıncı kanal Star Tv tarafından gelecek sezonun planlaması yapılırken Menajerimi Ara’ya ikinci yayın dönemi için onay çıkmadı. Başladığı günden itibaren reytinglerde bir türlü bekleneni veremeyen ve reytinglerde her zaman gerilerde olan Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde 2 gibi inanılmaz bir düşük reytingle 20. Sıralarda yer aldı ve ne yazık ki artık bütün umutlarını tüketti. Dizi bu sezon başlarken büyük umutlarla başlamıştı ve özellikle genç kitle tarafından da heyecanla karşılanmıştı. Yabancı bir diziden uyarlama olan yapım ilk bir iki bölüm hariç reytinglerde hep gerilerde kaldı. Kanal uzun süre sabretse de daha fazla bu duruma izin vermeyerek dizinin ikinci sezon onayını vermedi.

Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Yapımlardan

Menajerimi Ara Ay yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Egüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz can Aktaş gibi isimler rol alıyor. Dizi özellikle her bölüm aldığı konuk oyuncularla adından sıkça söz ettirse de ne yazık ki bu durum reytinglere yansımadı. Öbür taraftan sosyal medyada çok sıkı bir taraftar kitlesi olan dizi özellikle genç kitle tarafından takip ediliyor. Dizide rol alan Ahsen Eroğlu bu ilk ciddi dizisinde ise oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Güzel ve genç oyuncunun Menajerimi Ara’nın final yapacağı için şimdiden başka yapımlarla görüşmelere başladı da iddia edildi.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar