İbrahim Büyükak Baba Oluyor!

İbrahim Büyükak Baba Oluyor!
Ünlü komedyen ve oyuncu İbrahim Büyükak’ın baba olacağı haberleri sosyal medya ve magazin basınında geniş yer buldu. İşte haberin detayları!

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla ünlenen ve ardından Tv 8 ekranlarında üç adam programıyla seyirci tarafından çok sevilen üç adam ekibinin ünlü oyuncu ve komedyeni İbrahim Büyükak’tan güzel haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve daha sonra bu hastalığı yendiğini açıklayan İbrahim Büyükak son olarak dün magazin gündeminde ve soysa medyada yer alan haberlerle gündem oldu. İki yıl önce Nurdan Beşen’le evlenen ve mutlu bir evlilikleri olan çiftin bebek bekledikleri haberleri bir anda sosyal medyada günden oldu. Mutlu haberin ardından çiftin sevenleri ve takipçileri sosyal medya üzerinden İbrahim Büyükak’ı tebrik ederek binlerce beğeni ve yorumla tebriklerini dile getirdiler. Bu mutlu haber çift tarafından henüz resmi olarak açıklanmazken yakın çevreleriyle paylaştıkları öğrenildi.

Bebek Geliyor!

Üç adam grubunun ünlü oyuncusu İbrahim Büyükak ve eşi terapist Nurdan Beşen bundan iki yıl önce evlenmişlerdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çift bu zaman içinde bebek sahibi olmamış ve bir süre daha beklemeyi tercih etmişlerdi. Pandemi döneminde İbrahim Büyükak koronavirüse yakalanmış ancak bu hastalığı atlatmayı başarmıştı. Pek çok yapımda rol alan ünlü ismin yakın çevresine bir bebek bekledikleri haberini verdiği ve yakın zamanda bunu açıklayacakları öğrenildi. Son olarak yakın arkadaşları Eser Yenenler’in kinci bebeklerini beklediklerini açıklaması üzerine İbrahim Büyükak’ın da baba olacağını söylemesi ünlü ismin hayranlarını mutlu etti.

Eser Yenenler’den İlginç Tavsiye!

Magazin dünyası ünlü isim İbrahim Büyükak’ın baba olacağının haberinin ardından gözleri üç adam grubuna çevirdi. Komedyen ve oyuncu İbrahim Büyükak’ın baba olacağının öğrenilmesinin ardından gözler dün bir açıklamayla ikinci bebeklerini beklediklerini ifade eden üç adam grubunun üyelerinden Eser Yenenler’in yaptığı bir açıklama ise herkesi güldürmüştü. Eser Yenenler yaptığı açıklamada “tavsiye ederiz; bol bol üreyin. Malum evde yapacak bir şey olmayınca böyle oluyor. Çevremde bebek bekleyen çok insan var, yalnız değiliz” açıklaması yapmıştı. Bu açıklamanın ardından İbrahim Büyükak’ın da baba olacağının ortaya çıkması Eser Yenenler’in çevremde bebek bekleyen çok insan var sözlerini hatırlattı. Bizde canlitv.com ailesi olarak hem Eser Yenenler’i hem de İbrahim Büyükak’ı tebrik ediyoruz.

21-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar